x

Oskar i ruže za Bobana Rajovića!

Boban Rajović se u dosadašnjoj karijeri okitio brojnim nagradama i priznanjima. U niz nagrada za albume godine, pjevača godine, najbolji spot, Rajović će uvrstiti i jedno pomalo neobično priznanje - za najboljeg glumca među pjevačima! Naime, Rajović se uz glumačku ekipu filma ``Mali Budo`` sinoć, na opšte oduševljenje mnogih, pojavio na zagrebačkoj premijeri ove odlične komedije koja već obara rekorde gledanosti širom regiona. 

Iako je premijera bila rezervisana samo za javne ličnosti Hrvatske, nekolicina Rajovićevih fanova uspjela je obezbijediti karte  za premijeru. 

 

Pred, ali i nakon filma fanovi su Rajovića obasipali komplimentima ali i poklonima a najzanimljiviji medju njima bio je kipić na kojem je ugravirano: ``Najboljem pjevaču i glumcu Bobanu Rajoviću...``

 

Takođe pjevača su fanovi zatrpali cvijećem i ostalim sitnicama, a sve to zapalo je za oko i glumcu Petru Strugaru koj je u šali prokomentarisao kako je Rajović pokupio sve poklone, a on nije dobio ništa, nakon čega  je jedna od djevojaka uzela ružu koju je već bila poklonila Rajoviću i dala Strugaru: ``Evo da ne budeš tužan što nisi ništa dobio, a i zaslužio si. Super si odglumio, sve su drugo penali``, rekla je djevojka aludirajući na rečenicu koju Strugar najčešće izgovara u filmu.

 

``Prijatno sam iznenađen onim što su mi moji dragi fanovi priredili večeras. Hvala vam od srca i neka se moje kolege ne ljute ali ja definitivno imam najbolje i najvjernije fanove na svijetu!`` napisao je Rajović na svojoj fejsbuk stranici.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.