x

Otac iz pakla: Izbacio je bebu kroz prozor auta, držao je jednom rukom pa nagazio gas! Ali, to nije sve!

Roman Afanasjev (31) iz sibirskog grada Zelenogorska doveo je svoje šestomjesečno dijete u veliku opasnost, a sve to je još snimao i objavio na Jutjubu. Dok je vozio BMW, otvorio je prozor kroz koji je izbacio dijete i držao ga jednom rukom sa spoljne strane automobila, dok je drugom rukom držao volan.

Pred policijom se pravdao da svoju bebu nije ugrozio, jer je samo želio da ``bude kao on i da se ničeg ne plaši``.  On se sada zbog ovog čina suočava sa minimum tri godine zatvora.

 

Nije to prvi put da Roman, inače poznat kao ``Roman R.`` zlostavlja dijete jer je prošle zime pozirao na krovu zgrade držeći svoju stariju kćerkicu naopačke u vazduhu, na ledenom krovu prekrivenom snijegom i to samo za jednu nogu.

 

Njegove snimke i fotografije izazvale su bijes na internetu. Ljudi ga nazivaju ``ludakom``, ``bolesnim`` i ``budalom``, a cijelim slučajem bavi se i policija, piše ``Siberian Times``.

 

Iako tvrdi da ``uvijek i sve kontroliše`` i da ni jedno od njegove djece nije dovedeno u opasnost, muževljevo ponašanje prihvata i njegova žena Kristina, a oboje su za razgovor sa novinarima tražili debelu novčanu naknadu, iako se suočavaju sa gubitkom starateljstva nad svojom djecom.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.