x

Otac monstrum bacio je bebu svom snagom na pod, a majka ga NE KRIVI!

Slavica Vasić (22), majka bebe Milice koju je njen suprug Milomir tresnuo o pod u porodičnoj kući u Ubu, potvrdila je nasilništvo supruga - ali se nije pridružila krivičnom gonjenju! Jučer su u osnovnom tužilaštvu u Ubu iskaze dali Slavica i njena majka Zorica.

Slavica se u kancelariji tužioca suočila sa Milomirom, koji je iskoristio pravo da iz prve ruke čuje svjedočenje svoje supruge o napadu na Milicu.

 

- Bio je potpuno nijem, ništa nije rekao kad me je vidio. Pogledala sam ga i vidjela da su mu se oči napunile suzama. Ispričala sam sve kako se i desilo: kako je galamio, kako mi je napao majku, kako je bacio bebu na patos. Rekla sam da nikada ranije nije bio nasilan prema Milici, da je brinuo o njoj - rekla je Slavica za ``Blic``.

 

Ipak majka nesrećnog djeteta nije se pridružila krivičnom gonjenju nasilnika. Ta odluka naljutila je njene roditelje, posebno oca Živana:

 

- Neću, bre, više da čujem za nju! Ona je krenula protiv moje odluke! Ona njega neće da tereti... - rekao je revoltirano Živan.

 

Majka Zorica, koja se pridružila krivičnom gonjenju, takođe nije bila zadovoljna Slavičinom odlukom.

 

- Zbunila sam se, ja se ne razumijem u pravo. On je bio u istoj prostoriji, uplašila sam se da to kažem, počela sam da drhtim - objašnjava Slavica.

 

Stanje njene djevojčice je, kako kaže, nepromijenjeno. Ljekari u bolnici u Tiršovoj ulici je uvjeravaju da ide na bolje, ali upozoravaju da i dalje ima krvarenja u mozgu.

 

- Milica normalno diše, čuje moj glas kada je dozivam... - priča Slavica.

 

Dragana Stanković, Milisavova majka, opet kaže da ona i suprug očekuju poziv iz tužilaštva.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.