x

Otac monstrum koji je izbo blizance sada traži da vidi suprugu: Ona je samo rekla...

Dejan Krstičić (35), profesor fizičkog vaspitanja u srednjoj školi u Štrpcu, koji je nožem ubio svog sina Nemanju starog svega 40 dana, a drugog blizanca Danila teško povrijedio, tražio je u pritvoru da vidi svoju suprugu Anu (30), koja se nalazi u bolnici sa povrijeđenim djetetom, saznaje „Alo!”

Krstičića je u zatvoru posjetio njegov mlađi brat Cvetan sa suprugom i prenio porodici da je Dejan u teškom stanju.

 

- Bratu je, navodno, rekao: „Samo da vidim Anu, pa da umrem“ i „Nema mi života bez nje”. Kada su mu pomenuli šta je uradio, sav se pogubio. Izgleda da se ničeg ne sjeća. Negira da je nešto uradio djeci. Sve vrijeme sjedi i hoda sa stisnutim pesnicama. To mu je neka navika odranije, dok je igrao košarku i odbojku - priča izvor blizak porodici ubice.

 

Dejanovu suprugu Anu su jučer u bolnici u Nišu posjetili njeni roditelji, a kako saznajemo, trebalo je da joj jučer, uz pomoć psihijatra, saopšte da je njen sinčić Nemanja sahranjen u Štrpcu.

 

- Ana je poslije zločina rekla: „Zašto nije na nas udario, nego na djecu?!”. Rekla je i da se nisu svađali - kaže naš sagovornik i dodaje da se mali Danilo oporavlja.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.