x

Otac monstrum ne vjeruje da je izbo svoje blizance: Nakon rođenja djece bojao se da će ih neko ubiti!

Beba koju je 20. februara u porodičnoj kući u kosovskom Štrpcu nožem teško povrijedio otac Dejan Krstičić (35) je otpuštena iz bolnice, u kojoj je nad njom 11 dana, uz doktore, pazila i majka Ana, piše Blic.

- Danilo i Ana su izašli iz bolnice u Nišu. Danilo je dobro, kažu liječnici. I Ana se drži. Bit će bolje. Sada zna da joj je drugi sin Nemanja sahranjen dan nakon tragedije - rekao je Anin otac, Dragan.

 

Podsjetimo, 20. februara nakon večere Dejan Krstičić je, bez ikakvog povoda, uzeo kuhinjski nož i njime nasrnuo na dvojicu svojih sinova, blizance Nemanju i Danila, starih tačno 40 dana. U sobi je s njima bila i mama Ana, koja je uspjela odgurnuti Dejana u trenutku kada je nožem nasrnuo na Danila. Zahvaljujući majci, Danilo je zadobio teške povrede, ali nije bio životno ugrožen. Nemanja koji se prvi našao na putu pomahnitalog oca, nije bio te sreće. Preminuo je na putu do bolnice, i dan kasnije je sahranjen u Štrpcu. Liječnici su pak Danila u pratnji majke prebacili u bolnicu u Niš.

 

Anin otac Dragan kazao je kako se čuo s porodicom zeta Dejana, koji je poslije zločina uhapšen.

 

- Bili su kod Dejana u pritvoru. Kažu da je u vrlo teškom psihofizičkom stanju. Loše je. Rekli su mu što je učinio, ali on ne vjeruje - kaže Dragan i navodi da se Ana i beba Danilo, iz bolnice, neće vraćati u kuću u kojoj su živjeli.

 

- Oboje dolaze kod mene kući u Brezovicu. S njegovim roditeljima se čujemo, oni su dobri ljudi, vidjet ćemo što će i kako će biti - kaže Dragan.

 

Prema njegovim, kao i riječima komšija, Dejan je uvijek bio tih i povučen čovjek. Poslije rođenja djece, kako kažu, u njega je ušao veliki strah. Bojao se da će mu neko oteti i ubiti djecu, povaditi im organe. Upravo zbog toga je Ana zakazala pregled za Dejana kod psihijatra. Pregled je bio zakazan za utorak, 21. februara. Dejan je zločin počinio večer prije.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.