x

Otkrijte šta oblik vaših zuba govori o vašem karakteru!

Pokaži mi zube i reći ću ti ko si! Ovu teoriju je navodno razvio otac medicine, Hipokrat. Isprobajte je! Od sada pa nadalje, više ne morate čak ni da razgovarate sa nekim da biste saznali nešto o njegovoj ličnosti. Samo im pogledajte sjekutiće kada nešto kažu ili se nasmiju. O toj osobi možete otkriti sve preko njenih zuba. Naravno, i vi ćete na isti način pokazati ko ste - što će vjerovatno biti zanimljivo osobi sa kojom ste u društvu.

1. Četvrtasti sjekutići

 

Ako su vaši zubi četvrtastog oblika, vi ste vjerovatno mirna osoba koja može da kontroliše svoje emocije. Zbog vašeg smirenog i rezervisanog karaktera, ponekada odajete utisak da se držite na distanci.

 

2. Ovalni sjekutići

 

Ovaj oblik ukazuje na umjetničku i kreativnu dušu. Imate oko za detalje i znate da sitnice mogu da naprave veliku razliku.  Empatični ste i razumijete osjećanja drugih ljudi. Ponekada se izgubite u razmišljanjima i teško vam je da držite pažnju na nečemu duže vrijeme.

 

3. Trouglasti sjekutići

 

Vi ste optimistična, bezbrižna i dinamična osoba. Volite da budete sa ljudima i brzo stičete prijatelje. Zapravo, bojite se samoće i toga da budete sami.

 

4. Pravougaoni sjekutići

 

Ako imate pravougaone sjekutiće, vi ste rođeni za šefa. Imate snažne liderske vještine i brzo donosite odluke.  Odlučni ste u ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Nekada ste previše fokusirani na sebe, pa drugi ljudi stiču utisak da ste egoistični.

(fokuzz.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.