x

Šta je sve otkrio svekar Jelene Marjanović u policiji?!

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pjevačice Jelene Marjanović, nenamjerno je otkrio sumnje policije o tome ko je brutalno ubio njegovu snahu prije skoro godinu dana u Borči, saznaje Kurir. Marjanović, u čijoj je kući u Borči Jelena živjela sa suprugom Zoranom, potvrdio je sumnje istražitelja da je pjevačicu ubio muškarac s kojim je bila u bliskim odnosima.

Znaci nervoze

 

- Vladimir je tokom razgovora koji je dugo trajao najvjerovatnije nenamjerno otkrio detalj koji u sklopu sa svim ostalim dokazima vodi pravo do ubice. Ostavio je utisak čovjeka koji sve teže podnosi pritisak pod kojim je porodica - otkriva dobro obaviješteni izvor Kurira, koji nije želio da kaže šta je konkretno novo rekao Vladimir kako ne bi ugrozio istragu koja je pri samom kraju.

 

On navodi da su na razgovor otišli i ostali stanari kuće u Borči, u kojoj je do smrti živjela pokojna Jelena, njegovi sinovi Zoran i Miloš, kao i supruga Zorica, ali da je Vladimirov iskaz u ovom momentu ipak najinteresantniji.

 

Sagovornik Kurira podsjeća i da je Vladimir Marjanović tokom zvaničnih saslušanja i poligrafskog testiranja već pokazao znake nervoze, kao i da je još tada razotkrio da zna daleko više od onoga što je rekao.

 

- Ovaj razgovor s psihologom samo je pokazao da je istraga na pravom putu i da je mozaik zločina praktično sklopljen - dodaje on.

 

Uskoro hapšenja

 

Naš sagovornik podsjeća da su u posljednjih nekoliko dana otkriveni i novi dokazi, kao i da je u ovom momentu ključni trag DNK koji je ubica ostavio na tanga gaćicama pjevačice, najvjerovatnije u trenutku kada je ona već bila mrtva.

 

Kako je Kurir pisao, istražitelji su analizom baznih stanica i mobilnih brojeva osoba koje se povezuju sa zločinom otkrio ko je bio u blizini Jelene, ali i nasipa u Crvenki kod Borče, u kom je njeno tijelo pronađeno 3. aprila prošle godine.

 

- Očekuje se da svi rezultati novih detaljnih analiza budu kompletirani i poslati Višem tužilaštvu, koje potom treba da da zeleno svjetlo policiji da krene u akciju i uhapsi ubicu i dvojicu njegovih pomagača u prikrivanju zločina - otkriva sagovornik upućen u istragu.

 

POTRAGA ZA BICIKLISTOM

 

Misteriozni biciklista, kog je više kamera snimilo na nasipu u Crvenki gdje je pronađeno tijelo Jelene Marjanović, kako tvrdi izvor Kurira, biće uhapšen sa ubicom jer je istragom utvrđeno da je on najvjerovatnije pomagao u prikrivanju tragova.

 

- Iako se na snimku njegovo lice ne vidi, vještaci su uspjeli da na osnovu njegove anatomije utvrde o kome je riječ. On je već saslušavan i tvrdio je da nije bio na nasipu, ali su bazne stanice pokazale potpuno suprotno - potvrđuje sagovornik upućen u istragu.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.