x

Otkrivamo za koju veliku folk zvijezdu je Adnan Babajić uradio pjesmu!

Pjevača Adnana Babajića je ove godine itekako krenulo na svim poljima. Podsjetimo, on je nedavno za Ekskluziva.ba portal otkrio kako će postati otac, a svakako da mu na poslovnom polju također dobro ide. Iako redovno nastupa u Americi, gdje i živi, prije nešto više od mjesec dana je završio uspješnu turneju sa Marijom Šerifović, a sada se bacio i u kantautorske vode, pa je uradio pjesmu za poznatu folk zvijezdu.

Nakon pjesama koje je uradio za sebe - ``Neka vole se`` i ``Hemija``, a koje su postale veoma slušane, Adnan Babajić sve više vremena posvećuje stvaranju numera, pa je tako došlo do saradnje sa Indirom Radić. 

 

Kako je Babajić u kratkom razgovoru za Ekskluziva.ba portal potvrdio, ponudio je jednu pjesmu Indiri Radić, a ona ju je rado prihvatila. 

 

- ``Poslao sam Indiri demo snimak te pjesme koju sam uradio striktno nju, jer sam znao da je to neki njen stil.  Veoma mi je drago što joj se dopala i što je prihvatila ovo moje autorsko djelo. Garantujem, da će to biti veliki hit, te da će Indirin karakterističan vokal i emocija koju iznosi pronaći put do srca publike. Velika mi je čast i Indira mi je ujedno ponudila da za nju uradim još nekoliko pjesama. Već sam napravio neke pjesme i za druge pjevače iz Grand produkcije``, objasnio nam je Adnan, a na naše pitanje kako će sada biti love više nego ranije, budući da je sada ne samo pjevač, već i kantautor, skromno poručuje: 

 

- ``Ja svoj posao radim isključivo iz ljubavi, a upravo moje prethodne dvije pjesme su najbolji dokaz tome i drago mi je što su se dopale publici, koja je prepoznala kvalitet.``

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.