x

Otkriven pravi razlog raskida: Luna priznala da zbog Kije nije imala s*ks sa Slobom, pa opisala AGONIJU kroz koju je prošla!

Da su Sloba i Luna načisto izbačeni iz kolosijeka zbog Kijinog uslaska, jasno je svima, a golupčići su prvo dramatično raskinuli, a potom se uz suze, ipak pomirili, ali to je samo početak totalne zavrzlame.

Prije raskida sa Slobom, Luna je pričala sa Matorom, i tada je prvi put otkrila koliko se njihov odnos promijenio nakon što je Kija ušla u rijaliti.

 

- Znaš i sama kakva sam! I preko noći se sve promijeni! Ja ne mogu više da ga poljubim kad hoću, da ga dodirenem kad hoću...Više ni ne spavamo kako smo spavali, mi spavamo odvojeno, jer nam je oboma neprijatno da nas ona ujutru vidi zagrljene! Ja nisam takav čovek, ja ne mogu to! Da ovo traje par dana, ja bih izdržala. Znam da ćemo ostati do kraja, svo troje! Džigerica mi se prevrće! On se sa mnom ljubi i gleda u stranu da vidi gdje je ona! A prošlo je samo dva dana, šta će da uradi za pet dana? Svi mi kažu da sam glupa! Ja sam mu sve rekla da radi, ali brate bar napravi neki kompromis. On će da kaže da mora da razriješi sve sa njom, pa je l’ mora svaki dan?!” - pričala je Luna kroz suze.

 

- I ja to treba da trpim još sedam mjeseci, misliš da bi on zbog mene to uradio. Ja kada pomenem Gastoza, on neće da priča sa mnom, a Gastoz mi je nebitan. Sloba mi kaže da mora sa njom da raščisti sve, pa zar mora svaki dan da bude sa njom. Najviše me boli što moja mama ovo gleda - rekla je Luna koja je bez prestanka plakala.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.