x

Otkriveno čime se bavi kćerka Zorice Brunclik i Kemiša!

Najmlađa kćerka pjevačice Zorice Brunclik i harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša, sa završenom srednjom stručnom spremom zaposlila se kao sekretarica u Upravi carina, i to uz pomoć roditelja, što je sama priznala.

- Zaposlila sam se u Upravi carina, a pomogli su mi roditelji - kratko nam je rekla Zlata Aranđelović ne želeći da otkriva kako je dobila posao uprkos zabrani zapošljavanja.

 

Ovim povodom pozvali smo Zoricu, ali ona nije htjela da komentariše Zlatino zaposlenje već je prebacila razgovor na njen koncert koji na jesen planira da održi u Areni.


- Imaću koncert 18. oktobra, i to je trenutno najvažnije, ako niste obaviješteni. Imam i novu pjesmu, poslušajte je, pa me zovite da razgovaramo o tome - rekla nam je Zorica, dok je Kemiš, ne znajući za naš razgovor s njegovom kćerkom, pokušao da pobije istinu.


- Nismo zaposlili Zlatu, odakle vam to? Ona ne radi u Ministarstvu finansija - rekao je harmonikaš i prekinuo vezu. Kada smo ga ponovo pozvali, ipak je potvrdio naša saznanja:


- To nije pitanje za mene, već za Zlatu i njenog šefa. Zlata je odrasla osoba, ima 23 godine, zašto vam je čudno to što radi u Upravi carina?


Pozvali smo i Upravu carina. Na naše pitanje kako je Zlata Aranđelović dobila posao iako je na snazi zabrana o zapošljavanju u javnom sektoru, odgovorili su nam da nije riječ o kršenju ove zabrane.


- Primljena je u radni odnos u okviru dozvoljenih deset odsto zaposlenih, na određeno vrijeme zbog povećanog obima posla, u trajanju od najduže šest mjeseci. Primljena je za referenta na inicijativu svog neposrednog rukovodioca - saopštili su iz Carine.

 

Izvor.Blic.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.