x

Otkriveno koji poznati pjevač je završio u Karleušinom krevetu! (FOTO)

Vlasnik hita ``Ala, ala``, Sejo Kalač spavao je sa Jelenom Karleušom. To je otkrila upravo sama Diva u ``Zvezdama Granda``. Povod za priču o Seji Kalaču bila je njegova pjesma ``Kafanska pjevačica``, koju je pjevao jedan kandidat.

- Upoznala sam Seju Kalača i on je bio u mom krevetu. Kunem vam se - pričala je Karleuša, dok su je publika i žiri slušali u nevjerici. Aca Lukas to nije mogao da sluša, pa je krenuo iz studija.

 

- Čekaj, moram da objasnim. To je najveća perverzija svih vremena. To se desilo poslije jednog nastupa u Bosni. Kuca meni neko na vrata taman kada sam se pakovala da krenem za Beograd. Otvaram, Sejo kaže: ``Jelena, ja sam došao da se pozdravimo, nastup je bio super.`` Nisam ga pitala odakle mu broj moje hotelske sobe. On je ušao i dok sam ja sređivala stvari, legao je na moj krevet i zaspao - pričala je JK, koja kaže da je hotel napustila prije nego se Kalač probudio, ali da su je ljudi iz njene ekipe zapitkivali o njemu.

 

- Nisam mogla da im objasnim da ja sa Sejom stvarno nisam imala ništa. Nikad ga više nisam vidjela, a i ne želim. On je prvi i posljednji čovjek koji je zaspao u krevetu pored mene. Zamislite kakav bismo par bili Sejo i ja. To bi bila vrhunska perverzija - zaključila je Karleuša.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.