x

Otkriveno koju je poznatu ličnost Mimi Oro posjećivala u hotelu!

Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, posjećivala je crnogorskog košarkaša Nikolu Pekovića u jednom beogradskom hotelu prije nego što je ušla u rijaliti ``Parove``. Starleta i košarkaš upoznali su se prije pola godine preko zajedničkog prijatelja i od tada su se više puta tajno vidjeli. Posljednji put Mimi je došla kod njega, a izvor blizak sportisti kaže da je Mimi sportisti tražila na zajam određenu svotu novca.

Mimi se navodno oduvijek sviđao Nikola Peković, a kada su se upoznali bila je presrećna. Priznala mu je da joj se veoma sviđa i da bi sve na svijetu dala da provede noć s njim, piše ``Kurir``.

 

- Obećala mu je da nikad u javnosti neće priznati da je bila s njim. Njih dvoje su se nekoliko puta tajno sastajali u jednom beogradskom hotelu, a u zoru bi ga napuštali odvojeno - priča taj izvor.

 

Mimi je prilikom posjete u ``Parovima`` priznala da je sebi ispunila želju da spava sa košarkašem, ali nije htjela da kaže njegovo ime. Na konstataciju da je to bio Peković, ona se zbunila.

 

- Povezivali su me sa fudbalerima i političarima, ali ja sam imala želju da spavam sa jednim košarkašem i to sam ispunila. Da sam bila sa Pekovićem, to ne bih izgovorila - pokušala je da se izvuče Mimi.

 

Do komentara košarkaša ``Kurir`` nije uspio da dođe jer su njegov brojevi telefona poznati redakciji bili nedostupni.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.