x

Otok Margarita: Mjesto pješčanih plaža!

Otok Margarita je najveći otok u Venezueli, a nalazi se na sjeveroistočnoj obali zemlje u Karipskom moru. Glavni grad je Nueva Esparta s glavnim djelatnostima kao što su ribolov, turizam i izgradnja. Turizam je ipak na prvom mjestu jer svake godine Margarita privuče velik broj turista.

Otok Margarita je prekrasna lokacija na kojoj se u potpunosti možete odmoriti uživajući na prekrasnim pješčanim plažama, promatranju egzotične prirode i pogledom na mistično plavetnilo.

Margarita nudi mnoštvo sadržaja, a među njima se nalaze i brojni izleti. Ako vas zanima možete se uputiti na jednodnevan izlet prema malom otočiću Coche. Radi se o otoku koji nudi najljepšu plažu u tom dijelu Venezuele.

Iako Coche nudi i mogućnost smještaja, preporuča se jednodnevni izlet, jer kada se mrak spusti tamo nema nikakvog sadržaja. Otok Coche je zanimljiv svima onima koji se žele zaputiti na kupanje i izležavanje na rajskoj plaži.

Laguna de la Restinga je vaša sljedeća lokacija. Ako želite biti u kontaktu s prirodom i malo bolje istražiti egzotični svijet biljaka i životinja, onda je laguna pravo mjesto za vas. Postoji mogućnost dogovora s organizatorima da vas iskrcaju na drugoj strani lagune odakle ćete moći doživjeti prekrasan pogled na obje strane otoka.

Playa Zaragoza je još jedna pješčana plaža koja će vas oduševiti već na prvi pogled. Plaža je lijepo uređena s nekoliko mjesta gdje možete popiti osvježavajuće piće ili pojesti neko slasno i tradicionalno jelo.

Parque El Agua Isla de Margarita je pravo mjesto za sve one željne adrenalina i lude zabave. To je pravi zabavni park s toboganima i ostalim zanimljivim vožnjama na koje će se usuditi samo najhrabriji. Waterland vam je jedinstvena prilika da promatrate predstavu s delfinima.

Odlučite se za jednu od pješčanih plaža ili drugi od sadržaja i ostvarite godišnji odmor iz snova. Ponesite uspomene iz Venezuele kojih ćete se uvijek sjećati.

Izvor: putokosvijeta.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.