x

Otvoren 37. Nivea BiH Fashion Week Sarajevo!

Neki od najpoznatijih bh. modnih kreatora i brendova predstavili svoje nove kolekcije na 37. Nivea BiH Fashion Weeku, koji je jučer zvanično otvoren u Sarajevu. Ovu sedmicu mode otvorila je poznata bh. modna kreatorka Emina Husedžinović-Ibrahimović, koja je predstavila i svoju novu kolekciju ``Viktorijanska šuma`` inspiriranu 19. vijekom, kada žene preuzimaju modnu scenu. Kolekcijom preovladava klasična crna boja, koja je sinonim za eleganciju i luksuz.

Poznati muški brand ``Jeordie`s`` pokazao je najnoviju kolekciju koju su nosili poznati manekeni modne agencije Abc models.

 

Publike je također uživala i u svečanim haljinama modnog studija ``Anastasija Fashion`` iz Banje Luke, koji prati svjetske trendove i na svoje police uvijek donosi moderne i kvalitetne stvari. 

 

``Studio-Hills`` predstavio je kolekciju vjenčanica koje su plijenile pažnju posjetioca svojom dozom svečanosti i blještavila.

 

Dizajner Emir Medić iz Dusseldorfa, porijeklom iz Doboja, predstavio je novu kolekciju ``Dazzle ss17``, saopćili su organizatori.

(depo.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.