x

Otvoren Caffe Bar Mea Culpa: Novo mjesto u Fojnici koje pomijera granice kvalitetnog provoda!

U petak, 24. aprila u Fojnici je otvoren Caffe Bar Mea Culpa, a ekipa Ekskluzive se uvjerila kako je riječ o jednom uistinu jedinstvenom mjestu kako u Fojnici, tako i šire. Samo otvorenje je izgledalo na visokom nivou, a po svemu sudeći riječ je o senzacionalnom okupljalištu za sve koji su željni kvalitetnog provoda po visokim standardima. Caffe Bar Mea Culpa je jedno od rijetkih mjesta u tom kraju gdje nema narodne muzike, a partijaneri će moći uživati samo uz stranu muziku, te sjajne DJ-eve koji će se u narednom periodu pobrinuti za sjajnu atmosferu u ovom lokalu. 

Caffe Bar Mea Culpa

Džemala Bijedića, Fojnica, Bosnia and Herzegovina

Na samom otvorenju su bile prisutne i prelijepe hostese koje su sve prisutne obradovale raznim poklonima. Da će Caffe Bar Mea Culpa u rekordnom vremenu postati kultno mjesto u gradu govori i podatak da se za prekrasan enterijer pobrinula arhitektica Milijana Milićević. Naime, ugodni ambijent Caffe Bara Mea Culpa daje do znanja kako je sve pažljivo osmišljeno i da je sve rađeno sa stilom u namjeri da se svaki gost osjeća ugodno.

 

Ne sumnjamo kako će tako i biti, a već na samom otvorenju brojni posjetioci su iskazali zadovoljstvo na jedan ovako jedinstven lokal, koji će po svojim partijima itekako nadmašiti sve ono što smo do sada viđali u Fojnici, ali i šire. Dio atmosfere od sinoćnjeg otvorenja pogledajte u našoj fotogaleriji i naravno neovisno odakle ste, naša topla preporuka je da budete dio događaja koje sprema Caffe Bar Mea Culpa.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.