x

Otvorena prva sportska akademija: Evo zašto je Respect korak ispred svih!

Sportska akademija Respect, smještena u Olimpijskom kompleksu Zetra (Ulaz D) je ovoga petka, 31. marta otvorila svoja vrata, a gala večeri je prisustvovao veliki broj zvanica, među kojima su bili pjevač Neno Murić i poznati fudbaler Muamer Svraka. 

Sportska Akademija Respect

Alipašina, Olimpijski kompleks Zetra

061 923 504

Sportska akademija Respect, prva ovoga tipa u Sarajevu egzistira od 11.12.2013. godine. Akademija je osnovana sa ciljem da svoja znanja prenese budućim mladim sportistima. Priznati sarajevski trener Sanjin Salčin je prisutnima poželio dobrodošlicu i predstavio program, koji parira savremenim evropskim centrima ovoga tipa. 

 

Ako tražite bijeg od stresnog i napornog dana u uredu, ili vam je jednostavno potreban lični trener, kao i program prilagođen vašim specifičnim potrebama i željama, onda je Sanjin Salčin pravi izbor za Vas. Sanjin nema isti pristup sa svima, prije svega on se fokusira na razvoj i implementaciju programa koji će biti u skladu sa vašim specifičnim potrebama i sposobnostima i učiniti najbolje za Vas.

 

Inače, prostor akademije Respect obuhvata sale za najmlađe od 3-7 godina, zatim salu za grupne treninge i dobro opremljenu teretanu. Pored toga posjeduje i edukativnu salu za  cetrificiranje trenera za Riv Agenciju koja zapošljava personal trenere na kruzerima. Također, obuhvata i kondicione pripreme sportaša, te bazičnu motoriku djece uzrasta od 10-15 godina.

 

Više informacija možete pronaći na Facebook stranici Sportske akademije Respect: 
https://www.facebook.com/Sportska-Akademija-Respect-1707778749467063/?fref=ts

 

Također, posjetite i zvaničnu stranicu akademije: 
akademija-respect.ba

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.