x

Otvoreno novo prodajno mjesto Telemacha u Sarajevo City Centru!

Posjetioci Sarajevo City Centra- SCC (Vrbanja 1) će, od danas,  01. augusta, biti u prilici koristiti usluge novog, posebno dizajniranog i najsavremenije opremljenog Telemach-ovog prodajnog mjesta gdje će, pored ostalog, moći saznati sve o Telemachu, brojnim pogodnostima koje ova kompanija nudi u domenu korištenja super brzog interneta, te dobiti informacije i upoznati se sa ostalim pogodnostima vezanim za dostupne TV kanale, besplatne akcije i ostale telekomunikacijske usluge unutar mreže Telemach-a, ali i ugovoriti nove usluge i to svakim danom od 10:00 do 22:00 sata. 

Svečano otvaranje održalo se jučer, u 12:00h na etaži -1 u SCC-u. 

 

Svi posjetitelji prodajnog mjesta uživali su u brojnim iznenađenjima, prigodnim poklonima i super zabavi. Najmlađe goste je zabavljao klovn, a zabavu je upotpunilo oslikavanje lica (face painting) i igre s balonima - sve u atmosferi dobre zabave za koju su se dodatno pobrinuli i posebni gosti - Laka i Lela. 

 

Novo prodajno mjesto Telemach-a potvrda je opredjeljenja ove kompanije, koja je u Bosni i Hercegovini prisutna petu godinu, da svojim korisnicima omogući lakši pristup inovativnim i naprednim servisima baziranim na najsavremenijim tehnologijama. Gledajući šire, ovakav pristup podiže nivo konkurentnosti BiH tržišta, i unapređuje iskustva i navike korištenja fiksnih telekomunikacionih usluga.

 

„Telemach prodajno mjesto u SCC-u  nije klasična  prodavnica u kojoj ćete zatražiti neku od naših usluga. To je mjesto gdje možete isprobati svaku našu uslugu na modernim uređajima, naučiti nešto novo o savremenim tehnologijama, a sve u cilju da uz najbolju televiziju, najbrži Internet i najpovoljniju fiksnu telefoniju svoju svakodnevnicu učinite još zabavnijom. Telemach će ovim prodajnim centrom definitivno dati najviše zabave i kvalitete svima koji se nađu u SCC-u. Insistiramo na ulaganjima u digitalnu tehnologiju, na upoznavanju građana generalno o tehnologiji, bržem dolasku do dozvola za uspostavu mreže u dijelovima BiH gdje nažalost, građani još nisu upoznati sa savremenim servisima. “ istakla je Anela Džuho voditeljica marketinga kompanije Telemach.

 

Kompanija Telemach je najveći operater kablovske televizije, jedan od vodećih pružatelja usluge širokopojasnog interneta u BiH, te najveći alternativni operater fiksne telefonije. U Bosni i Hercegovini kompanija Telemach je prisutna već petu godinu i za to vrijeme je omogućila svojim korisnicima inovativne i napredne servise bazirane na najsavremenijim tehnologijama, podižući nivo konkurentnosti BiH tržišta, te unaprijeđujući iskustva i navike korištenja fiksnih telekomunikacionih usluga.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.