x

Ova pravila udvaranja smijete da kršite!

Muško-ženski odnosi doživjeli su velike promjene u poslednjih nekoliko godina. Pravila koja su postojala u vrijeme naših mama i tata, više ne važe, već su se nametnula neka nova i modernija.

Nekima omiljena krilatica, “Pravila postoje da bi se kršila“, trebala bi da postane vaša zvijezda vodilja kada su u pitanju muško-ženski odnosi. Ono što je važilo nekada, kada su naše bake, deke, mame i tate bili mladi, danas je u potpunosti izgubilo značaj. 

 

Iako se naši “stari” ne bi složili sa tim, moderna vremena zalažu se za žene koje preuzimaju prvi korak u udvaranju i seksaju se onda kada požele, a ne nakon 3 dana, nedelja ili mjeseci. A kako bi unapredili sebe i svoje odnose, evo nekih pravila koja treba da prekršite. 

 

Ne inicirajte kontakt 

Dok su sms-ovi pod uticajem alkohola i bezbrojna zivkanja sve osim seksi ponašanje, većina muškaraca voli da mu ponekad pošaljete poruku ili ga nazovete. 

Ako to uradite kako treba, on će se još više zainteresovati za vas. U nekom trenutku treba istupiti i dati mu do znanja da vas zanima. Ne budite agresivni, ali zabavne poruke i mailovi su nešto što momci vole da vide, baš kao i vi. 

 

Očekujte seks poslije trećeg izlaska 

Neki muškarci ne žele da im dama baš na prvom sastanku ponudi seks, ali ovo pravilo zavisi od slučaja do slučaja. Međutim, većina pripadnika jačeg pola misli da nema ničeg lošeg u tome da mu se prepustite već na prvom dejtu, jer će oni misliti da vam se zaista sviđaju, a ako čekate, kod njega već izazivate sumnju. 

 

Ne prihvatajte poziv koji stiže u posljednji čas 

Nekada se smatralo da je žena koja ovo uradi očajnica. Međutim moderni momci ne misle tako. Ako vas pozove u petak popodne da to veče popijete piće, zašto biste ga odbili ako već nemate planove? 

 

Očekujte da muškarac plati 

Dok je većina njih srećna što može da plati račun na prvom sastanku, ima žena koje se u tim trenucima ni ne hvataju za novčanik. Momci smatraju da je to nepristojno. Ako on plati večeru, ponudite mu da ga poslijeodvedete negde na piće. 

 

Mislite da što više vremena provodite zajedno to ćete biti bliži 

Prirodno je da želite da provodite što više vremena sa osobom koja vam se dopada, ali preterivanje sa viđanjem u novoj vezi može da bude kontraproduktivno. 

 

Viđate se samo sa određenim tipom muškarca 

Mnogo žena izlazi samo sa muškarcima određene visine, boje očiju i građe i na taj način propuštaju priliku da upoznaju sjajnu osobu čiji se kvaliteti ne nalaze na vašem “spisku želja”. 

 

Pretpostavljate da vam je veza monogamna 

Nemojte tako nešto da mislite ako vam muškarac ne saopšti da želi da viđa samo vas. Ako se u isto vrijeme viđa sa drugim djevojkama, učinite isto i zabavljajte se i sa drugim muškarcima.

 

Izvor: telegraf.rs/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.