x

Ovaj beskućnik svake noći smuva drugu djevojku kako ne bi spavao na ulici!

Ako ste mislili da beskućnik nije u stanju da uspješno zavodi djevojke, prevarili ste se. Džoi ( 26) bez krova nad glavom na Menhetnu je dokaz da je to moguće. Beskućnik iz Bostona povremeno spava na hladnom trotoaru, ali to mu nije prepreka da smuva djevojku koju poželi.

Tokom dana pokušava da se dočepa dezedoransa u prodavnici ili besplatnih uzoraka gela za kosu, a ono malo što novca zaradi potroši na izgled.

 

Tada kreće u akciju. Njegova arogancija i stav jednostavno žene dovode do ludila, pa ga svaka obavezno pozove u svoj stan.

 

- Njujork je sjajan, ima osam miliona ljudi i možeš da se**š drugu djevojku svaki put, kad god poželiš. Svakoj govorim da je volim i da želim da je oženim - čisto u rekreativne svrhe. Prošle noći sam kao neki bogataš pio i jeo jastoga - rekao je Džoi.

 

On je priznao da voli alkohol i ga je majka izbacila iz kuće jer je kod njega pronašla drogu.

 

- Možda i spavam na trotoaru dvije ili tri noći nedjeljno, ali sutradan mogu da radim šta god mi padne na pamet. U sedam ujutru me probudi neka djevojka i kaže da sam se onesvijestio na trotoaru i da moram da idem kući. Ali, budim se sa novcem u džepu. Moja jedina odgovornost je da ne izgledam kao beskućnik - rekao je za Elite Daily.

 

Zatim je poručio mladima da se nikako ne ugledaju na njega.

 

- Nikad nemojte da postanete poput mene. Nikad. Ovaj apstraktni život nije za svakoga. Prilično sam siguran da sam ja, kad pogledate beskućnike u Njujorku, jedini kome ovo uspijeva.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.