x

Ovaj čovjek ima 34 djece sa 17 različitih žena: Uspio je da posvađa i najbolje prijateljice!

Džej Vilijams iz Atlante ima uspješnu karijeru video producenta, ali njegov privatni život je u rasulu. Ovaj čovjek toliko voli žene da ne može da ostane sa jednom, pa ih stalno vara. On ima 34 djece sa 17 žena, a među njima su i dvije bivše najbolje prijateljice. Zbog Džeja, Nikol i Šarmejn više ne pričaju jedna sa drugom, a lajfkouč Ajanla Vanzant pokušala je da pomiri ove dvije žene.

Džej pokušava da se popravi, i sa tom željiom se prijavio za program kod Ajanle, koji se emituje u vidu rijaliti programa na OWN TV. Ona je pričala sa njegovim roditeljima, sa njegovom mnogobrojnom djecom, a došao je red i na to da priča sa ženama koje je prevario. Od njih 17 pet je pristalo na razgovor pred kamerama, a dvije su bile posebno zanimljive.

 

Naime, Nikol i Šarmejn su bile najbolje prijateljice prije nego što je Džej uništio to prijateljstvo. Zapanjujuće je da se gotovo sve žene međusobno poznaju, ali ove dvije bivše prijateljice ne mogu da oproste jedna drugoj za izdaju.

 

- Sve ste vi dijelile muškarca. Ovo što vidim je gadno. I ne mislim u fizičkom smislu gadno, već je gadna energija među ženama - započinje Ajanla, poznata kao lajfkouč u Americi.

 

Nikol ima jedno dijete sa ovim muškarcem, i ona tvrdi da je bila u vezi sa njim kada je njena najbolja prijateljica, Šarmejn, takođe započela vezu sa njim. Šarmejn mu je rodila troje djece, a Nikol, koja kaže da se sa njim viđala sa prekidima 14 godina (a i dalje povremeno imaju se*s) ne može da joj oprosti što joj se umiješala u vezu.

 

- Gadi mi se njen glas, njen izgled, sve u vezi sa njom mi se gadi - kaže Nikol o nekad najboljoj prijateljici. Šarmejn sve to mirno sluša.

 

Pokušavajući da ženama objasni kako ne treba klrivca da traže jedna u drugoj, već u muškarcu koji ih je obje prevario, Ajanla pita Nikol da li se možda sama sebi gadi, pa pokušava to da preslika na Šarmejn.

 

- Koja je njegova uloga u svemu ovome? U tome i jeste problem, ni jedna od vas ne smatra da je on odgovoran za ovo. Izdala si svoju prijateljicu, a onda ste se obje zadovoljile nečim što niste ni željele niti vam je trebalo. Sve radite isto. Obje ste odgovorne za sebe, za svoje izbore i odluke. A moje pitanje je, zašto? - pita se Ajanla.

 

Žene nemaju nikakav odgovor na to, pa lajfkouč nastavlja.

 

- Slama mi srce da ste, kao žene, dozvolile da jedan pe**s prodre u vaše prijateljstvo - zaključuje ona. Ova rijaliti emisija se nastavlja, a gledaoci iz nedjelje u nedjelju gledaju oca kako se kaje za sve što je uradio, i daje sve od sebe da ispravi greške. Ali, izgleda da će žene radije oprostiti njemu, nego jedna drugoj.

(zena.blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.