x

Ovaj jezivi horoskop otkriva način na koji ćete umrijeti: Da li ste spremni da otkrijete?

Svi mi ćemo umrijeti jednog dana. Gdje god da se nalazite, koliko god da ste vješti ili vam je duša čista, smrt će doći po vas. Možda ovo zaslužite, a možda ne. Saznajte na koji način ćete umrijeti.

VODOLIJA - Smrzavanjem

 

Vi ste u suštini dobra osoba, međutim vaše srce može ponekad da bude hladno i nezavisno, baš kao i način na koji ćete i okončati svoj život. Bilo da je to skijanje na Alpima ili istraživanje arktičkih pećina, bar ćete sa sobom odnijeti lijepe uspomene.

 

RAK - Davljenje

 

Vi dopuštate mnogim osjećanjima da budu ``potopljena``, tako da ima smisla da i vi okončate na ovaj način. Kada vam duša bude prelazila na drugi svijet, moći ćete da vidite svoj život i kako je trebalo da prestanete da se žalite na nadutost sve vrijeme - jer pogledajte se sad. Bar ćete biti hrana ribama.

 

OVAN - Izgorjećete

 

Uvijek ste bili plahoviti. Kako biste se uklopili sa ubrzanim načinom života, smrt će vam poslati iskru avanture, tj. vatru. Previjaćete se od bolova i nećete vidjeti ni najmanji tračak nade. Žao nam je.

 

LAV - Gušenje

 

Cijelog života ste gušili sami sebe i gutali mnoge stvari i uvrede. Nemate uvijek šta da kažete i nije vam bitno šta govorite. Udavićete se u sopstvenim riječima, ali u ovom slučaju sa ``riječima štetnim po život``.

 

BLIZANCI - Smrt elektricitetom

 

Vi ste drski na najgori mogući način, tako da nemojte biti ``šokirani`` kada budete okončali na isti način kako ste i živjeli. Čin će biti brz, ali ćete odreagovati na svoj poseban način. Tako je to kod vas.

 

ŠKORPIJA - Trovanje

 

Vi ste emotivno razarali ljude cijeli život. Vi ste otrov u metaforičnoj boci. Treba kriviti vaše tajanstvene, manipulatorske osobine.

 

STRIJELAC - Pad

 

Treba da budete na oprezu kuda idete. Gledali ste cijeli život kroz ružičaste naočare i mislili da se loše stvari dešavaju samo u snovima, međutim istina će vas napokon dostići i na javi. Bilo da ćete se okliznuti sa litice ili ćete to uraditi samovoljno, tako ćete umrijeti.

 

DJEVICA - Obezglavljenje

 

Priznajte, gubili ste glavu više puta do sad. Stalno ste u pokretu, želite da ste na čelu svega, koliko god nemoguće bilo. Šta drugo očekujete od smrti? Ostaćete beg glave onako kako ste i očekivali, jer ste uvijek bili ponosni na nju.

 

RIBE - Živi sahranjeni

 

Nema razlike u načinu na koji ste živjeli i kojim ćete umrijeti. Vaš život je prepun samozadovoljstva i tuposti. Sami ćete sebe zakopati prije smrti, tako da nemojte biti duh koji će lutati u potrazi za razlogom svoje smrti. Vi ste krivi.

 

VAGA - Zombiji

 

Cijeli  svoj život ste se mijenjali. To je u vašoj prirodi. Mijenjate se. Sada se mijenja i vaša smrt. Pretvorićete se u zombija i umrijeti na način koji odgovara zombijima. Recimo, u ovom slučaju, to je moždana trauma. To i zombifikacija. Tako ćete okončati.

 

BIK - Probodeni

 

Vi niste fleksibilni i oštrica će vam biti kraj. Ovo jedino ima smisla jer ste cijeli život bili popustljivi. U redu, možda nećete željeti da dopustite da budete probodeni, ali ideja je ista. Bolje da bude na vaš način, jer ste tako oduvijek voljeli.

 

JARAC - Bićete upucani

 

Zaista treba da obuzdate to, ne okidač, već bijes. Imate mračnu dušu i jedino svjetlo u vašem životu je svjetlo koje se pojavi kada povučete okidač i umrete.

(fokuzz.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.