x

Ovaj tretman je uzdrmao svijet estetike, a vi možete da vidite kako izgleda!

Ko ima preko 40 znaće o čemu pričamo. Ustanete, umivate se, gledate se u ogledalu. I vidite nešto čega nije bilo pošle godine.

Kapci tanki, usta tanka, podočnjaci i obrazi spušteni, oči umorne. Bore svuda: oko očiju, na čelu, između nosa i usana. Kako bi bilo lijepoda sve to nestane! Ali odjednom, samo od sebe, jer kome se ide na operaciju? I ko to može da plati? Prolaze ti kroz glavu one slike žena iz ženskih časopisa „prije“ i „posle“ koje su išle na fejslifting. Eh... 

 

Nema više „eh“. Sad to možemo svi. Pojavio se tretman koji je uzdrmao svijet estetike. Riječ je o najnovijem metodu podmlađivanja koji sa licem i vratom uradi isto što i plastična operacija, ali bez noža i za mnogo manje novca. 

 

Zove se RENEW lift, a to je jedinstvena ultrazvučna metoda nehirurškog liftinga. Aparat podiže opušteno tkivo na licu i vratu, otklanja bore, daje tonus mišićima, definiše konture lica i vraća volumen. Višak opuštene kože nestaje. Nema bola, nema neželjenih dejstava, nema komplikacija. Nema čak ni crvenila poslijetretmana. Osim što ćete izgledati 10 godina mlađe i mnogo lijepše, ništa vam se drugo neće desiti. 

 

Aparat ima i dodatke, kojim se na isti način mogu tretirati stomak, butine i nadlaktice. To je sjajna vijest za sve žene koje imaju višak kožeposlijeporođaja ili poslijenaglog mršavljenja.

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.