x

Ovako je Tramp probao da PONIZI Melaniju: A prva dama odreagovala je kao PRAVA DAMA!

Svečanu večeru pred inauguraciju Donalda Trampa propratila je i jedna neprijatna situacija između ovog bračnog para. Donald Tramp krenuo je da održi govor, ali je prije toga istakao da je veoma zahvalan Melaniji koja je, kako je rekao, ``pretrpjela svašta, a naročito lažne vijesti koje su prethodnih mjeseci kružile``.

- Samo bih da ti zahvalim, draga, što si bila tako divna u ovom periodu - rekao joj je Donald, i onda joj ponudio da i ona kaže nešto. Smijeh se orio salom, dok je Melanija odmahivala glavom i signalizirala Donaldu da nije raspoložena da govori. To nije nikakvo čudo, jer je javnost prilično loše raspoložena kada je u pitanju nova prva dama Amerike, i to zbog toga što još uvijek ima tvrd istočnoevropski akcenat, a i svakako joj još uvijek nije zaboravljen incident kada je ustanovljeno da je plagirala govor Mišel Obame.

 

Dakle, Melanija je svim silama pokazivala da nije raspoložena za govor, ali Donald je ipak insistirao da i ona kaže koju riječ.

 

- Divno je biti ovdje i hvala svima na podršci. Sutra krećemo sa poslom. Mnogo nas odgovornosti i rada čeka i ponovo ćemo Ameriku učiniti velikom - rekla je Melanija. Laknuvši joj što je to pregurala, krenula je da siđe sa bine, ali Donald još uvijek nije završio sa maltretiranjem.

 

Dok joj je pomagao da siđe niz stepenice, nešto joj je i govorio da bi na kraju pokretom glave pokazao ženi gdje ona po njegovom mišljenju treba da sjedne. Melanija je klimnula glavom i - nonšalantno prošla kraj stolice.

 

- Dušo, ovde sjedi - pokušao je još jednom. Uzalud.

 

Uslijedila je tišina koju je Tramp pokušao da izvuče klasičnom pošalicom za osnovce.

 

- Izgleda da neće da sjedi kraj tebe, File - rekao je Donald čovjeku koji je sjedio kraj stolice namijenjene Melaniji. Melanija je i dalje marširala ka izlazu, na šta je njen muž zaključio da ``ona vjeruje u prepreke, a mi ne`` i potom nastavio sa svojim govorom.

 

Tramp je mnogo puta optuživan za rasizam i homofobiju. Njegov karakter krasi i to što je ``veliki obožavatelj lijepih žena``, kako sam redovno ističe, pa je u to ime postao i vlasnik i organizator tri velika takmičenja u ljepoti odakle, šuška se, probira svoje ljubavnice. Suočavan je i sa optužbama za silovanje.

(zena.blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.