x

Ovako je bilo na izboru za Miss BiH: Aida Karamehmedović izabrana za najljepšu djevojku! (GALERIJA)

Najljepša djevojka iz naše zemlje koja je sinoć osvojila laskavu titulu Miss BiH je Aida Karamehmedović. Ona će predstavljati BiH na izboru ``Miss svijeta 2017`` koji će se održati 18. novembra u Kini. Aida je porijeklom iz Trebinja, ali je rođena i veliki dio života je proživjela u Švedskoj.

Krunu joj je na sinoćnjoj svečanosti u Sarajevu uručila prošlogodišnja misica Halida Krajšnik. Među 24 finalistice, pored najljepše bh. djevojke, sinoć su u sarajevskom hotelu Terme dodijeljene lente i drugim djevojkama koje su svojom ljepotom, karizmom i inteligencijom privukle pažnju publike.

 

Titulu prve pratilje osvojila je Darja Hajdukov iz Tuzle, a titulu druge pratilje Ivona Vučković iz Bileće. Lenta za Miss fotogeničnosti pripala je Daliborki Popović, za Miss Televotinga BiH Emini Dedić, Miss interneta Žanin Pavlović te Miss Abc Fashion TV BiH 2017 Vanesi Žižo. 

 

Ove godine, pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Kantona Sarajevo, prvi put je dodijeljena i lenta Miss Visit Sarajevo 2017 koju je osvojila Darja Hajdukov.

(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.