x

Ovakve ljubavne savjete ne možete čuti od starijih!

Teško je precizno odrediti kakva zapravo veza treba da bude. Svaka veza je posebna sama po sebi i ne postoji univerzalni savjet kako da se ponašate u njoj.

Često se nađe neko ko za sebe misli da je pametniji i iskusniji (posebno naša majka ili starija sestra) koja nas savjetuje šta da uradimo u određenim situacijama. Međutim, mi vam donosimo par ljubavnih savjeta koje niste mogli da čujete od njih. 

Ključ dobre veze je dobra komunikacija u krevetu 

 

Dobra usklađenost i komunikacija u krevetu pozitivno će uticati na vašu ljubavnu vezu. Podijelite sa partnerom sve one sitnice koje ste želeli da isprobate u krevetu, a bilo vas je sram da mu kažete. Ako ste zadovoljni ljubavnim životom unutar vašeg kreveta, veza će vam biti bolja, a i vi ćete biti srećni i zadovoljni. 

 

Prisetite se samog početka veze 

 

Sećate li se početka vaše veze kada je sve bilo uzbudljivije i zanimljivije? Vjerovatno ste izlazili na puno sastanaka, jeli i pili u popularnim restoranima i radili sve one stvari koje sada ne radite. Morate prihvatiti da je period “medenog mjeseca” iza vas, ali da je u redu da se, s vremena na vrijeme, prisetite stvari koje ste radili upravo tada. Ovo će vam sigurno osvežiti vezu i podsjetiti na to koliko se vas dvoje zapravo volite. 

 

Zaboravite na tradiciju 

 

Živimo u 21. vijeku i dosta se toga promenilo u odnosu na vrijeme u kojem su živele naše bake. Zaboravite na onu staru “da put do muškog srca dolazi preko stomaka” i zamenite uloge. Današnje žene su samostalne, samouverene i znaju šta žele i definitivno im mjesto nije samo u kuhinji. Dopustite svom muškarcu da vam pokaže svoje umijeće u kuhinji. Par koji je ravnopravan u svemu je par koji će imati dugu i stabilnu vezu. 

 

Borite se za svoju ljubav 

 

Svi bismo želeli da nađemo princa na bijelom konju koji će biti lijep, zgodan, pametan i, eventualno, bogat. Takvog muškarca ćete vjerovatno tražiti cieli život i na kraju ćete i ostati sami. Budite realni, nađite nekoga ko će vas činiti srećnom i bez koga nećete moći da zamislite svoj život. Budite optimistični i vjerujte da tamo negde postoji vaša srodna duša. Budite spremni da marljivo radite na svojoj vezi. Uostalom, ako se dovoljno volite, ništa vam neće biti teško da svoju ljubav sačuvate zauvijek. 

 

Ne postoje dvije jednake ljubavne veze 

 

Iako je dobro da se ponekad sa prijateljicom posavetujete o ljubavnim problemima koje imate u vezi, imajte u vidu da je svaka veza posebna na svoj način. Svoju vezu sami gradite, jer ipak vi najbolje znate šta vas i vašeg partnera čini srećnima. 

 

Izvor: zenasamja.me/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.