x

Ove četiri stvari muškarci ne tolerišu ženama!

Mada, nije da bi se i ženama neke od ovih stavki svidjele. Iako biste vi možda najradije s njim stalno šaputale preko telefona ili se dopisivale na četu, većini muškaraca telefon služi za druge stvari, a ne za beskonačno izmjenjivanje poljubaca.

Neke ženske navike muškarcima jednostavno idu na živce. Naravno, važi i obrnuto. Ali, da ipak nismo toliko različiti svedoči sljedeća lista nepoželjnih ponašanja u vezi, uz već spomenuto telefoniranje. 

1. Ne žele da se bore za nadmoć 

Iako je uvaženo mišljenje da se muškarac osjeća ugroženim ako žena zarađuje više od njega, većini to zapravo nije bitno. 

2. Ne žele da ih mijenjate 

Ako nešto radi, zašto bismo to mijenjali? Posebno su osjetljivi ako pokušate da ga okrenete protiv omiljenog benda, fudbalskog tima ili mu bacite omiljenu košulju u đubre. 

3. Ne žele da se igraju mačke i miša 

Niko ne voli da ga neko zavlači. Ako vam se sviđa i rekli ste mu to, nemojte sutra da prođete pored njega kao pored groblja. 

4. Ne žele da sa njima manipulišete 

Ko bi tako nešto uopšte volio? Emocije su tu da bismo pokazali ljudima oko sebe koliko nam znače, a ne da bismo ih koristili za manipulaciju.

 
Izvor: 24sata.rs/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.