x

Ove stvari muškarci žele da im otvoreno kažemo!

On želi znati kad si ljuta, jer ne voli odugovlačenje i nepotrebne drame. Gotovo ni jedan ne može samostalno izabrati bolji poklon od tebe same.

DOSADA smo već naučili da nam partner ne može čitati misli. Odnosno, trebali smo.

Ostavljanje da pogađa kako se osjećaš, gotovo nikad ne završi dobro. Upravo zato, postoje stvari koje muškarci žele da im otvoreno kažemo.

 

1. Što nije u redu

Apsolutni broj jedan je široko poznata situacija u kojoj on zna da si ljuta na njega, ali nema pojma zašto, a onda slijedi ona još poznatija rečenica "nije mi ništa". On mora tačno znati što je krivo napravio, inače uzalud vam trud svirači. Takođe, on želi znati kad si ljuta, jer ne voli odugovlačenje i nepotrebne drame.

 

2. Kakav dar želiš

Možda misliš da će to uništiti cijelo tvoje uzbuđenje oko poklona, ali uvijek se sjeti što bi sve mogla dobiti od svog muškarca za rođendan ili godišnjicu. Gotovo ni jedan ne može samostalno izabrati bolji poklon od tebe same. I on želi da mu kažeš svoje želje, jer ne voli dućane, a šoping centri su mu još jedan dodatni krug pakla.

 

3. Kakvi su ti životni planovi

Odmah da naglasimo, to ne znači da na prvom spoju održiš prezentaciju o tome kad bi htjela djecu, a kad unuke, ali nakon nekog vremena, on želi znati u kojem smjeru ide vaša veza. Ako želite različite stvari, bolje to saznati prije, nego kasnije.

 

4. Što voliš u krevetu

Stvar je jednostavna - ako glumiš da ti je nešto dobro, a nije, on će to ponavljati. Ko smo mi? Žene. Želimo li to? Ne želimo. Hoćemo li mu ubuduće reći što bi htjele isprobati i kako? Definitivno, na obostrano zadovoljstvo.

 

Izvor: index.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.