Ove subote u vaš komšiluk stižu Halid Muslimović i Bane Mojićević

21.01.2017 15:15
ove-subote-u-vas-komsiluk-stizu-halid-muslimovic-i-bane-mojicevic-main

Kad: 21.01.2017. od 17:15

Gdje: TV Pink BH

 

Ove subote, 21. januara od 17:15 časova urednica i voditeljica Nataša Petrović donosi novo komšijsko druženje sa pjevačima Halidom Muslimovićem i Banetom Mojićevićem.

Legendarni pjevač Halid Muslimović govorit će o svom privatnom i poslovnom životu. Gledateljima porodičnog magazina TV Pink BH kao provjereno dobar komšija otkrio je planove u godini koja je pred nama, biće riječi o njegovom učešću u show programu ``Igre gladi``, čije je mjesto dešavanja Sibir. Halid će emotivno govoriti i o svojoj majci kojoj je posvetio pjesmu „Mojoj majci“ koja je prije nekoliko dana i ekranizovana.

 

Bane Mojićević, mladi pjevač sa uspješnom muzičkom karijerom, ali velikim glumačkim talentom, gledateljima TV Pink BH otkrit će ko je njegova najveća ljubav, da li je ljubav prema muzici pravi motiv zbog čega je počeo da se bavi ovim poslom ili je to novac i popularnost?! Biće govora o kuloarskim tračevima na estradi, koliko to pogađa ovosedmične „dobre komšije“, a cijelo druženje biće naravno začinjeno i dobrom pjesmom.

 

Ne propustite, subota, 21.01. od 17.15 vaš porodični magazin „Dobar Komšija“


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.