x

Ovih 5 bolesti su uzrokovane zbog MIKROVALNE PEĆNICE, a vjerojatno ste ih zanemarili!

Skoro svi vole mirkovalnu jer je to super jednostavna i praktična opcija za kuhanje. Mikrovalna pećnica je popularna u SAD-u  više od 30 godina. A, evo pitanje za milijun dolara: Da li su mikrovalne pećnice najzdravija opcija za kuhanje? A odgovor je – ne, jer postoje puno bolje opcije na raspolaganju koje će osigurati da hranjive tvari ostaju u hrani.

Mikrovalna pećnica je oblik neionizirajućeg zračenja. Kao što nasuprot tome, ionizirajuće zračenje mijenja elektromagnetsku prirodu atoma, ili ih ionizira. To mijenja način na koji su u interakciji s drugim atomima i molekulama oko njih. X-zrake, gama zračenje, i nuklearna medicina (CT skenovi,mamografija) su vrsta ionizirajućeg zračenja. Vaša hrana se ubija visokim frekvencijama valova vrućine, a stručnjaci tvrde da to zračenje može biti štetno za vaše zdravlje.

 

Sad ćemo vam otkriti pet najčešćih bolesti uzrokovanih korištenjem mikrovalne.

 

Insomnia – trebali biste znati da ovaj uređaj itekako utiče i uzrokuje oštećenja na mozgu

 

Gubitak nutrijenata – svi znamo da kada koristite mikrovalnu pećnicu, time možete ubiti sve ukuse u hrani

 

Umor –  mikrovalne pećnice mogu biti uzrok umora i pretilosti

 

Rak – zračenje iz mikrovalne pećnice akumulira se u ljudskom tijelu i može biti uzrok raka

 

Eliminše antioksidanse – mikrovalna uništava antioksidativne spojeve u hrani, što obično rezultira povećanim rizikom od holesterola i srčanih udara

 

Ovo sve znači da biste trebali biti oprezni i izbjegavajte korištenje tih štetnih uređaja. Uvijek biste se trebali odlučiti za mnogo sigurniji i bolji izbor.

(novonovo.info)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.