x

Ovih 9 stvari vam pravi muškarac nikada neće uraditi!

Ukoliko bilo šta sa spiska vaš dragi čini, vrijeme je da pronađete zaista pravog muškarca za vas...

Nije lako naći “Gospodina Pravog”, ali to već odavno znamo! Međutim, vrlo često kad se umiješaju osjećanja teško prepoznajemo ili odričemo stvari koje nam škode. 

 

Dame, ukoliko vam vaš izabranik priređuje sljedećih 9 stvari vrijeme je da mu kažete ``ADIOS``.

 

Pročitajte naš spisak stvari koje PRAVI muškarac nikada neće uraditi svojoj ljepšoj polovini, tj VAMA:

 

Pravi muškarac NIKADA neće dati ružni komentar za vaš izgled

 

“Da ti je kosa samo malo duža”. “Znaš kako bi dobro izgledala samo da smršaš par kilograma”… “ Nosi šminku UVIJEK, ne stoji ti ta prirodna ljepota”.

 

Čujete ovo često? Zapamtite, da pravi muškarac nikada neće davati komentare na vaš izgled koji će vam narušiti samopouzdanje. Uostalom, zašto je sa vama ako mu se ne dopadate baš takvi kakvi jeste sa svim manama i vrlinama.

 

Pravi muškarac neće nikada narušiti vašu privatnost

 

U jednoj zdravoj i kvalitetnoj vezi nijedan od partnera neće imati potrebu da bilo šta krije. To podrazumijeva takođe da partner nema pravo da vam provjerava Fejsbuk profil ili čita mejlove kako bi se uvjerio da ništa ne krijete. Ni u slučaju da vam je laptop otvoren ili ste zaboravili telefon! Svi smo radoznalosi i to nam je u krvi. Međutim, poštovanje privatnosti je na prvom mjestu. Ukoliko vam dovoljno ne vjeruje, nije mu mjesto pored vas!

 

Napomena: Nadamo se da i nemate šta da krijete! Ukoliko se u vašem telefonu ili glavi kriju razne tajne, zapitajte zašto ste onda sa tim dečkom ako niste iskreni.

 

Pravi muškarac vas nikada neće obeshrabriti

 

Jedna od najbitinijih stavki u vezi pored povjerenja je PODRŠKA. Ukoliko osoba sa kojom ste ne podržava vaše ambicije, želje, snove i sputava vas, ne treba vam ni za poznanika, a još manje za dečka ili supruga. 

 

Pravom muškarcu ne morate da dokazujete da ste kvalitetni (on već zna da jeste)

 

Osoba koja je sa vama treba da bude tu zbog vas i toga što jeste! Ukoliko imate potrebu da se stalno dokazujete, kako u seksu tako u svom fizičkom izgledu, uspjesima, poklonima, gubite dragocjeno vrijeme sa POGEŠNOM osobom. Veza nije poslovni projekat ili fakultet gdje morate stalno da dokazujete i pokazujete svoje znanje.

 

Pravi muškarac neće dozvoliti da se osjećate usamljeno

 

Veze se ne zovu bez razloga VEZAMA. Povezani ste i treba da funkcionišete kao tim! Cilj veze je da poboljšaju vaš život, a ne da ga zakomplikuje! Ukoliko primijetite da ste vi jedina osoba koja se maksimalno trudi da veza opstane, imate ozbiljan problem. Naravno, svakom se desi da u nekom trenutku postane mrzovoljan, depresivan i ne trudi se dovoljno. Međutim, to bi trebalo da je prolaznog roka. Ako počnete da u vezi osjećate samoću, nezadovoljstvo i umor vrijeme je da prekinete tu agoniju.

 

Pravi muškarac ne vara

 

Sigurno ćete čuti milione argumenata, naročito od momaka da je monogamija “prirodna” i da ljudskim bićama nije u krvi da cijeli život provedu samo sa jednom osobom.

 

Mi ovo oštro demantujemo! Monogamija je lični izbor koje biraju osobe u vezu. Zapamtite: nije muška priroda da varaju, već je stvar odluke! Pravi muškarac nikada neće prevariti svoju ljepšu polovinu, jer bi na taj način pogazio svoja obećanja, osjećanja osobe koju voli.

 

Pravi muškarac nikada neće uskratiti poštovanje

 

Muškarac vrijedan vaše pažnje pokazaće poštovanje ne samo vama, već i ostalim stvarima i ljudima oko vas! On neće omalovažavati finansijski ili bilo koji drugi status, inteligenciju ili porijeklo osobe.

 

Pravi muškarac neće izbjegavati važne razgovore

 

Bez obzira da li se radi o porodičnim ili važnim razgovorima u dvoje, pravi muškarac zna da problem mora da bude riješen sad i odmah! Ovo pravilo primijenite i na sebe. Kad god se sretnete sa nekim problemom, ne odlažite već se odmah bacite u rješavanje.

 

Pravi muškarac NIKADA vas neće zlostavljati (psihički ili fizički)

 

O ovome ne moramo davati dodatna objašnjenja. Zlostavljanje u bilo kom vidu je zlostavljanje! Nije bitno da li su u pitanju šamari ili psihička tortura. Pravi muškarac ne traži ljepšu polovinu da bi liječio svoje komplekse ili da bi na bilo koji način mučio osobu slabiju od sebe.

 

Izvor: Kolektiv.me/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.