x

Ovo je pjevač kojem je bogata udovica nudila pare da bi bio sa njom!

Znamo svi da je estrada sinonim za razne nemoralne aktivnosti u kojima ``uživaju`` pjevači na prostoru cijele Ex Yu. Kriminal, prosti*ucija, poroci su samo neke od pošasti na sceni pred kojima nije pokleknuo naš poznati pjevač Velimir Remić. U ekskluzivnom razgovoru za naš portal on je otkrio ono što nikome nije do sada. Naime, njemu je bogata udovica koja je porijeklom iz Srbije, a živi u Kuvajtu nudila finansiranje albuma i kompletne medijske kampanje, a zauzvrat je tražila da on ispunjava njene sek*ualne fantazije, što je pristojno odbio.

- Do sada sam imao na desetine ponuda da budem u raznim kombinacijama koje za moj način shvatanja života nisu normalne. Jedna od njih je i ponuda gospođe O.H. koja je prije tri godine ostala bez muža. Naime, mnogi znaju da se osim pjevanja bavim i analizom horoskopa pa je i dotična tragajući za brojnim odgovorima pronašla mene kako bih joj uradio natalnu kartu. Profesionalno sam pristupio poslu, ali njen problem je bio taj što je sek*ualno nezadovoljna pa je počela sve češće da me zove i da se otvoreno nudi za avanturu govoreći da samo kažem koliko novca želim da bi ispunio njene sek*ualne fantazije. U početku sam je kulturno odbijao, da bi ona poslije predlagala saradnju tako što bi mi finansirala album i spotove pod uslovom da budem njen žigolo kada joj hormoni podivljaju. Odbio sam je. Meni ne treba takvo građenje karijere. Sve što je brzo to je i kuso. Da sam htio na taj način da gradim karijeru do sada bih bio na muzičkom tronu, ali obraz je preči od bilo kojeg materijalnog blaga, kaže Remić i dodaje:

 

- Iako ta gospođa ima 58 godina i sa svojim novcem koji je naslijedila misli da može da radi šta hoće, opasno se prevarila misleći da sam ja individua koja se klanja mamonu. Vjerujem da ja nisam jedini kojem je nudila taj vid ``saradnje`` jer je svjesna ekonomske krize u kojoj se nalaze sve zemlje bivše Jugoslavije pa tako vrbuje mlado meso, ističe Velimir Remić koji je prije par dana objavio šesti po redu hit singl ``Glavom kroz zid`` koji potpisuju Saša Stojaković i Srki Boy.

 

Dvadesetosmogodišnji estradni umjetnik ove jeseni planira da ekranizuje pjesmu u Beogradu, a do nove godine biće završen i remix istoimene numere čiji je autor popularni Dj Crni Zmaj iz Njemačke. U rad je puštena i zvanična muzička prezentacija www.velimirremic.com, a ekskluzivno vam otkrivamo i to da će Remić svoj album prvijenac kompletirati 2015 godine.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.