x

Ovo je potreslo kompletan Balkan: Imam dokaze da je Toše Proeski ubijen?!

Otkako je Toše Proeski tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći, pojavljivale su se raznorazne teorije zavjere i spekulacije o tome da je prava istina o onome što se desilo te kobne noći prikrivena. Sada je te teorije javno izrekao i kontroverzni Jugoslav Pertušić, nekadašnji špijun i jedan od optuženih za organizovanje atentata na Slobodana Miloševića.

On je gostujući u jednoj makedonskoj emisiji iznio argumente za teoriju da smrt popularnog pjevača nije bila nesrećan slučaj.

 

``Brzina kojom se kretao džip, i njegova polovina koja je udarila u kamion, nije mogla, a da ne povrijedi ozbiljno vozača i saputnika koji je sjedio iza. Ne postoji ni teoretska mogućnost da sila koja je djelovala unutra prilikom udara te strane u kamion, pošto je džip robusno vozilo, ima veoma jake varove, veoma je snažno, prilikom razaranja i rasturanja tog dijela, na drugom dijelu gdje su se nalazili ovi ljudi, imali bi takve povrede, vidljive po tijelu, da bi morali da završe u bolnici. Vazdušni jastuci su morali da budu otvoreni, povrede koje bi imali na tijelu bi morale da se liječe ako ništa drugo bar jedno dvije-tri nedjelje da leže. Sila je tolika bila da oni nisu mogli da izađu nepovrijeđeni. Ne želim da se bavim time kako su to namjestili, ali to je nemoguće``,  rekao je on.

 

``Radilo se o ubistvu. Koji su razlozi i motivi ja ne zalazim u to niti želim niti me to interesuje. Samo znam da ljudi koji pričaju o tome, pričaju kao šarlatani.``

 

Petrušić je srpsko-francuski agent i kontraobavještajac i pripadnik Francuske vojno-obavještajne službe DRM, Francuske legije stranaca, jedan od glavnih organizatora kontraobavještajnih operacija tokom ratova u bivšoj Jugoslaviji, kao i učesnik tokom operacije u Srebrenici i jedan od optuženih za organizovanje i pripremu atentata na bivšeg predsjednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića.

 

Podsjetimo, Toše Proeski poginuo je u saobraćajnoj nesreći 16. oktobra 2007. godine, na autoputu u Hrvatskoj, dok je iz Skoplja putovao za Zagreb. Za volanom je bio njegov prijatelj i vozač Georgij Georgijevski, koji je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom i udario u kamion. Toše je stradao na licu mjesta. Na zadnjem sjedištu bila je Tošetova menadžerka Ljiljana Petrović.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.