x

Ovo je sportista za kojim lude Sarajke!

Rukometaš sarajevske Bosne, koji je svoje sportske ciljeve odlučio nastaviti u glavnom gradu BiH, pored svog zalaganja na terenu i odlične rukometne igre, oduševio je nježniji spol  svojim izgledom.

Nebojša Vojinović, dvadesetpetogodišnji rukometaš, koji je društvene mreže osvojio preko noći, počeo se bavi rukometom na nagovor svojih prijatelja.

 „Svi prijatelji su išli na fudbal, a ja sam za rukometom i ne kajem se zbog toga. Ovo je pravi muški sport! – Izjavio je Nebojša

 

Ovaj mladi “buntovnik”, poznat po svojoj ljubavi prema tetovažama,ali i rukometom kao pravim muškim sportom, oduševio je dame koje su prisustvovale utakmici između Studenata i rukometaša iz Živinica, gdje je RK Bosna slavila rezultatom 33:32. Nebojša je postigao 4 zgoditka i imao mnogo asistencija.

 

 „Zaista mi je drago što sam došao u Sarajevo. Ovo je grad koji živi punom parom. Momci u klubu su me prihvatili odlično. Atmosfera je odlična! Ovo je jedna mala porodica, i to mi se zaista sviđa. 

 

Mislim da zajedno možemo vratiti sjaj klubu koji je nekad imao. Hvala momcima iz kluba, i hvala radnog grupi koja mi je ovakav doček napravila. Nadam se da ću na terenu pokazati svoje kvalitete! „ -  izjavio je Nebojša Vojinović, rukometaš sarajevske Bosne.

 

Naredna utakmica RK Bosne je u srijedu 25. Novembra, 1.Kolo rukometnog KUPa BiH, a već prva prvenstvena nas očekuje za vikend, kada će snage omjeriti dvije Bosne. Sarajevka i visoćka.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.