x

Ovo su 5 najčešćih laži o ženskoj ljepoti koje postoje samo na filmu!

U filmskim hitovima većina žena izgleda besprekorno, a svaka je neprikosnovena kraljica šminke i frizure, kojoj ne treba pomoć stručnjaka da bi se sredila. Povrh svega, sređeni izgled postojan je bez obzira na vremenske nepogode i geografsku lokaciju.

Ove stvari su moguće samo na filmu, ali ne i u stvarnom životu:

 

1. Ruž koji se ne razmazuje

 

Ima li ljepšeg prizora od odlično izvedenog filmskog poljupca? Bez obzira na kvalitet podloge, pudera ili trajnog ruža, nijedan kozmetički proizvod ne garantuje otpornost na razmazivanje nakon strastvenog dodirivanja usnama!

 

2. Maskara koja ne mrda sa trepavica

 

Vodootporna maskara ne može da odoli monsunskoj kiši ili emotivnom slomu obilno popraćenom suzama. S druge strane, filmske junakinje obično su imune na ove pojave, pa imaju besprijekorno nanesenu maskaru čak i kada plaču.

 

3. Oči bez podočnjaka

 

Filmske heroine obično se bude bez podočnjaka i podbulosti, bez obzira na to da li su uveče skinule šminku (što se nikad ne dešava) ili legle u krevet u razumno vrijeme. Ako su noć provele sa glavnim junakom, a kamera zumira njihove usnule kapke, one su obično savršeno osjenčeni i našminkani neutralnim bojama.

 

4. Puder koji se ne preslikava na druge stvari

 

Ako ste ikad naslonili glavu na muško rame sa kompletnom šminkom na licu, vjerojatno znate da tragovi pudera obožavaju njihove košulje i sakoe. Ali, u čarobnom Holivudu, neprijatne mrljice nikad se neće naći na glavnom junaku.

 

5. Uvijek savršena kosa

 

Pod uticajem vlage kosa se kovrdža i dobija na volumenu. Savršeno ispeglana kosa ili savršene lokne ispod filmskog vodopada ili tokom kišnog popodneva su apsolutna naučna-fantastika! To je zapravo samo frizer koji je sve vrijeme na setu, zadužen da glavna junakinja uvijek bude savršena.

 

Izvor: kolektiv.me/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.