x

Ovo su najčešći muški izgovori zašto odbijaju brak!

Prema statistici jedne američke agencije za posredovanje pri upoznavanju partnera, ovih pet rečenica su najčešći izgovori zbog kojih muškarci bježe od bračne luke.

Ona želi da me promijeni

 

Žene su sposobne da vole jednog muškarca bezuslovno. Ne žele da vas mijenjaju samo zato što misle da bi trebalo da bacite te srednjoškolske patike u smeće, ili ako iskreno priznaju da provođenje večeri uz video igrice ne smatraju vrhuncem zabave.

 

Ona je previše posesivna

 

Postoje žene koje pretjeruju s provjeravanjem svojih partnera do zabrinjavajućih proporcija, no nisu sve žene takve.

 

Na primjer, kada preko telefona pitaju gdje ste, zanima ih upravo to – vaša lokacija. Ne misle da ste na sumnjivom mjestu i u sumnjivom društvu, već žele da izračunaju kada ćete se vratiti kući i hoće li stići da naprave večeru prije toga.

 

Ona previše priča sa svojom majkom

 

Žene pretjeruju u razgovorima sa svojom majkom? Dobra šala.

 

Ona voli previše da šefuje

 

Ponekad žene baš žele da budu dominantne. I dok većina muškaraca priželjkuje samopouzdanu i dominantnu ženu u spavaćoj sobi, bilo kakva uputstva na drugim poljima života kod njih izazivaju panični napad.

 

Ona je previše nesigurna

 

Od djetinjstva smo izloženi fotografijama savršenih ženskih tijela, pričama superuspješnih poslovnih direktorica i šalama najpoznatijih komičarki. Da, ponekad su žene nesigurne u svoje tijelo, inteligenciju i pamet i žele muškarca koji će shvatiti da je povremeno držanje dijeta ok.

 

Izvor: Kolektiv.me

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.