x

Ovo su najljepše plaže na svijetu!

Pogledajte najljepše plaže na svijetu od kojih zastaje dah!

Angra dos Reis, Costa Verde

Jedna od najnetaknutijih plaža na svijetu, nalazi se u Brazilu. Nudi spektakularnu ljepotu i privatnost. Više od 200 kilometara plaže raskošne ljepote, zadovoljiti će sva vaša čula i prirediti će vam rajski odmor. Pravo mjesto za počastiti sebe.

Las Terrenas

Ovaj gradić u Dominikanskoj Republici prostire se na 225 kvadratnih kilometara i u svakom svom kutku ima što ponuditi. Sigurno da plaže popularne u svijetu, Playa Bonita i Playa Las Balleras, nude najviše.

Punta Cana

Punta Cana, također se nalazi u Dominikanskoj Republici, u oblasti La Altagracia. Poznata je po najviše hotelskih kompleksa na svijetu, sa preko 28.000 soba. Dostupnost za gotovo sve sportove na vodi, egzotična ljepota, mnogobrojni studenti iz Kanade i Amerike koji ovdje provode svoj odmor, doprinjelo je razvoju ovog mjesta.

Vaagali otok, Maldivi

Otok Vaagali je smješten na Maldivima. Vrlo je popularna lokacija za strastvene ronioce, zbog bogatog morskog svijeta. Svi sportovi na vodi su dostupni i predstavljaju odličnu dozu atraktivnosti. Iako mal otok, pruža fenomenalne atrakcije tokom cijelog dana.

Rincon Beach – Portoriko

Rincon Beach je sljedeća destinacija koju bismo izdvojili. Smještena u Portoriku, ukrašena fenomenalnim zlatnim pijeskom, predstavlja pravi mali raj. Plaža je okružena brojnim zelenilom koje dodatno dižu stupanj egzotike ovom prekrasnom mjestu. Restorani su prve klase i nude vrhunsku hranu iz cijelog svijeta.

Slike govore više od riječi.

Izvor: luxmagazine.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.