x

Ovo su najprivlačnije destinacije u 2017. godini!

I dalje su najpopularnija brojna španska ljetovališta, ali ove destinacije su sve privlačnije turistima.

Airbnb je ove godine izdvojio odredišta koja bilježe znatno više rezervacija nego u isto vrijeme prošle godine. Ovo su neke destinacije na kojima se uvijek traži soba više:

 

Rosarito, Meksiko 

 

Rast tražnje: 231 odsto

 

Gradić na plaži smješten je tek nekoliko kilometara od granice sa SAD, a krase ga luksuzna odmarališta, kao i prvoklasni riblji restorani.

 

Destin, Florida

 

Rast tražnje: 232 odsto

 

Destin je popularno odredište u proleće i ljeto, a turisti najčešće uživaju u časovima golfa i plivanju u Meksičkom zalivu.

 

Skarborou, Engleska

 

Rast tražnje: 258 odsto

 

Skarborou je morsko odmaralište još od viktorijanskog doba, ali u posljednje vrijeme u njemu raste i kulturna ponuda.

 

Hanoj, Vijetnam 

 

Rast tražnje: 261 odsto

 

Glavni grad Vijetnama ove godine je doživeo pravi ``bum``. To je grad bogate kulture, štandova prepunih hrane i zanimljive umjetničke scene.

 

Johor Bahru, Malezija 

 

Rast tražnje: 262 odsto

 

Iako je dugo smatran haotičnim gradom koji nema nikakvu naročitu ponudu, posljednjih godina Johor Bahru digao se iz pepela. Njegovi muzeji i hramovi nikog neće ostaviti ravnodušnim.

 

Levanto, Italija

 

Rast tražnje: 313 odsto

 

Naravno, Italija je prepuna gradova i mjesta koja valja vidjeti, a jedan od onih koji su manje poznati široj javnosti je Levanto. Lokacija na kojoj se nalazi oduzima dah, a ako želite da izbjegnete gužve, on je odlična alternativa susednom Ćinkve Tere.

 

Salou, Španija 

 

Rast tražnje: 463 odsto

 

Salou prije svega krasi prelijepa plaža na dijelu poznatom kao Kosta Dorada. Salou je smješten južno od Taragone, a s obzirom na to da je u blizini i slavni zabavni park Port Aventura, idealan je izbor za cijelu porodicu.

 

La Sjota, Francuska 

 

Rast tražnje: 675 odsto

 

Broj koji izražava rast tražnje govori sve. Ovaj romantični gradić na Azurnoj obali dom je istorijskog Rajskog teatra, jednog od najstarijih bioskopa na svijetu.

 

Izvor: Kolektiv.me/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.