x

Ovo treba da znate, prije nego što se odlučite za šiške!

Neko se lako odlučuje na novu frizuru, dok neko baš i ne. Kada su u pitanju žene, nova frizura se obično vezuje za neku promjenu u životu.

Dovoljno je da promijenite neki detalj, kada je u pitanju vaša frizura, pa da se osjećate bolje. Tu spadaju i šiške, koje međutim ne stoje jednako svima, te stoga budite oprezne, prije nego li i konačno odlučite da na taj način osvježite svoju frizuru.

 

1.Šiške zahtijevaju redovono održavanje

 

Ne vjerujte ljudima koji kažu da za održavanje šiški nije potreban nikakav posao, jer to postoji samo u snovima. Bez obzira na oblik šiški ili oblik kose, šiške zahtijevaju mnogo pažnje. Da bi održali njihovu dužinu, moraćete da ih skraćujete na 2 do 3 nedjelje, pa ako ne znate kako da to uradite same, morate redovno da posjećujete frizera. S druge strane, one zahtijevaju mnogo vremena da se slegnu, pa svaki dan morate da ustajete ranije kako bi ih dovele u red, pogotovo ako se odlučite za debele šiške pupt Zoi Dešanel. 

 

2.Potrebno vam je mnogo vremena i strpljenja

 

Možete imati dovoljno vremena, ali samo ako imate dovoljno strpljenja. Za održavanje vam je potreban dobar fen, odgovarajuće četke, kao i prozvodi za oblikovanje kose. Kada izaberete odgovarajući proizvod, morate da testirate vašu kosu. To je proces pokušaja i grešaka, dok ne pronađete jedan metod koji najbolje odgovara kosi. Opet, treba da uložite mnogo novca da postigne svoj cilj.

 

3.Šiške ponekad izazivaju pojavu akni

 

Loša vijest je da šiške koje dodiruju lice, mogu da dovedu do iritacije kože i uzrokuju pojavu akni. Zato ozbiljno treba uzeti u obzir ovaj korak ako imate osjetljivu kožu. Ako se ipak odlučite za šiške, i pojavljuju se akne, koristite blagi losion za čišćenje lica sa salicilnom kisjelinom za njegu kože, prenosi portal ženskimagazin.rs.

 

4.Šiške mogu da vam smetaju tokom vježbanja

 

Možda mogu učiniti da izgledate glamurozno tokom dana, naročito za posebne događaje, ali šiške mogu biti iritirajuće tokom vježbanja. One obično lete u svim pravcima, dok trčite ili vježbate i morate naći način da ih uklonite sa lica tokom vježbanja, Naravno tu su trake za kosu, gumice i šnale, ali imajte na umu da ako koristite trake za kosu, postoje velike šanse da uništite njihovu formu.

 

5.Odaberite odgovarajući oblik šiški

 

Dobra vijest je da one mogu biti u skladu sa oblikom vašeg lica. Ključno je da znate tačan oblik vašeg lica, a zatim se inspirišete poznatim ličnostima koji imaju slične osobine i koje trenutno nose šiške. Na primjer, ako imate lice u obliku srca, onda će vam najbolje pristajati šiške sa strane. Ako nijeste sigurni, uvijek možete preuzeti aplikaciju koja omogućava obradu vaše slike sa različitim frizurama koje će vam omogućiti da vidite kako ćete izgledati sa šiškama. S druge strane, treba se konsultovati sa frizerom.

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.