x

PA DA LI JE OVO MOGUĆE? Ana Sević i Darko Lazić tuže NJEGOVU BABU!

Iako su riješili da stave tačku na bračnu zajednicu, saglasni su u namjeri da sve neistine koje su objavljivane o njima u prethodnim nedjeljama završe na sudu.

Ako je vjerovati Aninom i Darkovom saopštenju za javnost, neće se uzdržavati da tuže sve one koji su iznosili laži o njihovom odnosu, uključujući i - njegovu babu Milku iz sela Brestač u Vojvodini.

 

- Razlog za to nije bilo koja druga osoba, nikakva paralelna veza ili ljubavna afera bilo koga od nas dvoje, a kako se to potencira u štampi koja međusobno pronosi neprovjerene i netačne informacije. Sve što je objavljivano u vezi toga, pozivajući se na ``pouzdane izvore, bliske prijatelje, one koji su upućeni, članove porodice`` i slično - čista je laž. Svaka tako plasirana laž svoj epilog dobiće na sudu, u procesima koje će voditi naš zajednički advokat. Kako one koje su do sada objavljene, tako i one koje bi ubuduće, eventualno, bile objavljene - naveli su u saopštenju, a Lazićeva baka je prošle nedjelje za Alo istakla kako Sevićeva ima ljubavnika.

 

- Kazao nam je da se razvodi od Ane, jer mu je priznala da ima drugog. Ona sada priča da su se razveli prije dva mjeseca, a to nije tačno. I ovo sada što pričaju da se drogira, sve mu je to ona smjestila. Neka se sada vadi kako zna - ispričala je, između ostalog, Milka prošle nedjelje za Alo o situaciji u kojoj se našao njen unuk.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.