x

PAKAO: Marko ZAKLJUČAVAO Divnu i kćerkicu da bi imao S*KS sa... SVI detalji, MUKA će vam pripasti!

Kako dani prolaze, isplivava sve više detalja iz prošlosti Marka i Divne DNK, zvijezda Zadruge, i ti detalji su, uglavnom - sve mračniji od mračnijeg!  Kako Kurir Stars saznaje, Marko je svojevremeno dovodio ljubavnicu u njihovu kuću! On je, navodno, Divnu i njihovu kćerkicu Kristinu zaključavao u spavaću sobu, da bi sa švalerkom imao se*s u dnevnom boravku! 

- To je malo selo. Sve se čuje, vidi i zna. On se viđao sa nekom mlađom djevojkom. Divna nije imala pojma da su oni u šemi, čak joj je kuhala kafu. On je tjerao ženu u spavaću sobu i zaključavao je, s ``opravdanjem`` da ima važan razgovor sa ``prijateljicom`` u četiri oka. Marko je za to vrijeme imao se*s sa njom u dnevnoj sobi - otkriva komšija učesnika ``Zadruge`` koji je insistirao na anonimnosti. 

 

Kada su novinari dnevnog lista pozvali najbližeg komšiju rijaliti tandema, gospodina Žiku, na telefon se javila njegova žena Vesna i ovo rekla: 

 

- Cijelo selo priča da je Marko dovodio djevojke kući, a da Divna nije smjela da bude u toj prostoriji - poručila je komšinica sa čijim sinom je, kako se piše, Divna, navodno, Marku uzvratila preljubu! 

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.