x

PAKLENA SMJENA: Vranjanac osjetio golicanje po leđima, pa pretrnuo od šoka!

Čuvar objekata mehanizacije JKP “Komrad” u Vranju Marjan Novković još je u šoku zbog neprijatnog susreta sa zmijom od metar i po koja mu se uspuzala uz rame. Incident u stražarskoj kućici preko puta Šapranačkog groblja dogodio se 6. jula oko 21.30 časova kada je stražaru isticala druga smjena. 

Dok je kontrolisao snimke sigurnosne kamere u mraku stražarske kućice, noćnom čuvaru se na rame uspuzala zmija!

 

Kada je upalio svjetlo, Novković je bio šokiran prizorom i telefonom je odmah alarmirao Komunalnu policiju, koja je ubrzo stigla sa specijalizovanim ekipom za hvatanje zmija iz Vladičinog Hana. Predsjednik Udruženja za zaštitu gmizavaca i životne sredine “Poskok” iz Vladičinog Hana Vladica Stanković rekao je da je uhvaćen smuk dugačak metar i po i da zmija nije otrovnica.

 

Stanković je dodao da na Šapranačkom groblju ima dosta zmija, a “zmijolovci” iz Vladičinog Hana nedavno su uhvatili mladog poskoka u jednoj kući u Vranju i smuka u prigradskom naselju Bunuševac. Nekoliko dana ranije, 26. juna, u selu Lalince kod Vranja otrovni poskok ujeo je Draganu Vučković dok je na livadi skupljala sijeno. Žena je brzo prevezena u vranjski Zdravstveni centar gdje joj je spašen život.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.