x

PALO POMIRENJE ZAVAĐENIH: Zorica Brunclik se vraća u Grand!

Poslije dvije godine Zorica Brunclik je na pragu povratka u „Grand“, ekskluzivno saznaje Kurir Stars. Pjevačica se nedavno tajno sastala sa Sašom Popovićem. Njih dvoje su se u razgovoru zadržali nekoliko sati, a kako tvrdi naš izvor, direktor najjače produkcije na Balkanu je osim ponude da se Zorica vrati u žiri, ponudio i da dobije emisiju na TV Grand.

- Zorica je na sastanak s Popovićem došla sa Kemišom. Nisu željeli da upadaju u oči, pa su kod Saše u kancelariju stigli po mrklom mraku. Sjedili su nekoliko sati i niko ih nije uznemiravao. Razgovarali su o svemu, a Zorica je vodila glavnu riječ - priča naš izvor koji je insistirao na anonimnosti.

 

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Brunclikovom, ali i njenim suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, međutim, nijedno nije odgovaralo na naše pozive. Sa druge strane, Popović nije bio dostupan za komentar.

 

Jedina koja je ukazala na mogućnost ponovne saradnje „Granda“ i pjevačice je Sašina žena Suzana Jovanović.

 

- Svi će se oni vratiti. Kad ima više produkcija na tržištu, normalno je da odete i za drugog izdate novu pjesmu ili album, svi pjevači će to da iskoriste i treba da se kreću i što bolje promovišu. Ali opet kažem, svi će se oni vratiti kod nas. Mi smo svima pomogli i i dalje pomažemo. „Grand produkcija“ je humana, a Bog to nagrađuje - izjavila je Suzana nedavno za Svet.

 

Saradnja Zorice i Popovića prekinuta je 2015. Ona je u otvorenom pismu koje je objavila na Fejsbuku navela da je razlog za njen odlazak iz „Zvezda Granda“ nerazumijevanje produkcije, što je Popović demantovao porukom koju mu je lično Brunclikova uputila. Pjevačica je 2016. prešla u „Pinkove zvezde“.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.