x

PARITE OČI: Kakav poklon za rođendan! Dragana Mirković od supruga dobila dar o kakvom možete samo sanjati! (FOTO)

Jedna od najpopularnijih balkanskih zvijezda, Dragana Mirković živi 300 na sat i sve postiže. U januaru je izdala novi album, 21 po redu, na kom se našlo čak 15 pjesama i već sada možemo konstatovati, da je u pitanju hit album, sudeći po milionskim pregedima na YouTube, raznim top listama i traženja istih na nastupima.

Iako je bukvalno zatrpana brojnim obavezama oko raznih snimanja, promocije albuma, žiriranja u Pinkovim zvezdama, nastupa, stigla je da ekranizuje već 5 spotova, a uskoro se očekuje da svjetlost dana ugleda i šesti za koji su kadrovi snimani na više lokacija.

 

Svi smo imali prilike da vidimo da je rođendan proslavila radno i bez supruga, Tonija Bijelića, koji je zdravstvenih problema morao da ostane u Beču.

 

Ali, čim mu je bilo bolje, iznenadio je Draganu zimovanjem na Monblanu, gdje su otišli u društvu prijatelja i fantastično se proveli.

 

Dragana inače ne skija, ali je vrijeme sa ženskim dijelom društva provodila u Šamoniu, vožnji helihopterom i gondolom na visini od 3.680 metara visine, ali i kao pravi hedonista uživala u vili koju su iznajmili a koja je pored enterijera od kog zastaje dah, opremljena bazenom i spa centrom.

 

Kako je Italija blizu, skoknuli su i do tamo i provozali se ni manje ni više nego Armanijevom žičarom.

 

Da je Draganinim suprugu Toniju bolje, čak šta više odlično, pošto smo svašta mogli da pročitamo o tome zadnjih dana, a i kako su njih dvoje uživali na Alpima, možete vidjeti na fotografijama.

(Svet.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.