x

PITALA ga je zašto ju je varao, a njegov odgovor digao je internet na noge!

Kourtney i Leonard upoznali su se na fakultetu. Leonard se ispočetka baš i nije sviđao Kourtney, ali nekoliko godina kasnije kada su se uselili u isti studentski dom, dogodila se ljubav.

“Bila si mi najbolja prijateljica”, kazao je Leonard u videu koji je u samo četiri dana postao pravi viralni hit. Međutim, razlog za to nije lijepa ljubavna priča nego činjenica da par više nije zajedno, a prekinuli su zbog njegovih nevjera.

 

Sada su se suočili ispred kamera digitalne platforme The Scene i otvoreno razgovarali o svom odnosu, a Kourtney je od bivšeg dečka željela dobiti odgovor na vječno pitanje: “Zašto si me varao?”

 

U videu je opisala samo jednu od neugodnih situacija koju je doživjela dok su bili u vezi – došla je u njegovu sobu i “ulovila” ga s drugom djevojkom, a on joj je hladno rekao da ode. Razgovor je postao iznimno težak za nju u trenutku kada je Leonard priznao da ne zna broj žena s kojima ju je prevario.

 

Jednostavno ti nisam mogao biti predan u to vrijeme. Ne postoji ništa što si mogla napraviti drugačije kako bi to spriječila, kazao je i zatim dodao kako se nada da će u budućnosti biti dobri prijatelji.

 

Očekivano, društvene mreže užarile su se kritika na Leonardov račun i od komentara podrške za Kourtney, a zanimljivo je kako je i većina muškaraca stala na njezinu stranu.

 

Curo, nemoj da ti padne na pamet ostati s njim u kontaktu. Zaslužuješ nekoga tko će te cijeniti, komentirao je jedan od njih, a drugi je upitao ``što će joj nezreo dječarac pored svih pravih muškaraca koji bi je držali kao kap vode na dlanu``.

 

On nije normalan ako misli da nakon svega mogu biti dobri prijatelji, zaključila je jedna korisnica Twittera.

 

Izvor. Udrimuski.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.