x

PJESMA U KOJOJ ĆE SE SVI PRONAĆI: Denial Ahmetović sve zarazio hitom ``Lični heroj``!

Nakon više od mjesec dana kako je objavio teaser nove pjesme na svojoj oficijalnoj facebook stranici, Denial Ahmetović publici je predstavio svoj, bez sumnje, novi hit, ``Lični heroj``. Pjesma je svoju premijeru doživjela u emisiji ``Glam Blam``, a zatim je uslijedilo ludilo po društvenim mrežama.

 

Pjesma ``Lični heroj`` osvojila je već ranije veliki dio publike koja je s nestrpljenem čekala premijerno izvođenje, jer se ovoga puta mladi i talentirani pjevač Denial po prvi put dokazao i kao kantautor. 

U svojoj karijeri Denial je postigao mnogo uspjehe, ali ovaj mu je ipak najdraži, jer je pjesma ``Lični heroj`` njegov prvi autorski rad. Tekst pjesme nije autobiografski nego je Denial pisao o temi u kojoj se mnogi mogu pronaći, jer svi imamo svog ličnog heroja koji nas prati kroz život.



 



U samu pjesmu, ali i spot, uloženo je mnogo truda i rada kako bi finalni rezultat bio vrhunski. Spot je radila provjerena ekipa, na čelu sa Harisom Dubicom, najpoznatijim režiserom spotova u regiji, koji je dobitnik četiri nagrade za najboljeg režisera u Švicarskoj. Spot je sniman u prelijepom gradu Luzernu, a sve je rađeno najsavremenijom tehnikom za snimanje. U spotu su učestvovali poznati njemački brake-dancer Marco Zurfluh, svjetski prvak u K1 Enver Šljivar i divna djevojka Indira Muminović iz Švicarske, te superjunaci poput Batmena, Supermena i Spidermana.



 



``Napokon smo publici predstavili pjesmu ``Lični heroj``. Ne mogu vam opisati koliko sam sretan, jer je ovo moj prvi autorski rad. U ovu pjesmu sam dao veliki dio sebe i uložio mnogo truda. Već po prvim reakcijama publike čini mi se da sam na dobrom putu i da sam ispunio njihova očekivanja. Spot dočarava pjesmu, zanimljiv je i odlično smo se proveli tokom snimanja te mislim da smo tu pozitivnu energiju prenijeli i na spot.``, izjavio je Denial nakon premijere.

 

 



 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.