x

PJEVAČICA KUMOVALA VEZI U ZVEZDAMA GRANDA: Marija smuvala Aleksandru i Armina!

Aleksandra Mladenović smuvala je finalistu „Zvezda Granda“ Armina Dedića, a njihovoj tajnoj vezi kumovala je Marija Šerifović, saznaje Kurir Stars. Kada je pobjednica Eurosonga prepoznala ljubavne varnice između njih dvoje, umiješala je svoje prste i spojila ih.

- Iako je Marija u muzičkom takmičenju sudila kandidatima, ona se vremenom zbližila s njima. Aleksandra i Armin su njeni miljenici od početka, što je ona i javno priznala. Sve je počelo kada su mladi pjevači snimali pjesme kod njenog prijatelja Saše Nikolića. Marija je odmah provalila da se njene mlađe kolege simpatišu, zbog čega je zakuhala čorbu. Poslije njenih hvalospjeva, Mladenovićeva i Dedić su počeli da se dopisuju, pa su se tako i smuvali - otkriva naš izvor.

 

Aleksandra i Armin za sada kriju vezu od očiju javnosti kako bi uspjeli da sačuvaju svoj odnos.

 

- Oni još uvijek ne žele da se zna da su zajedno da se drugi ne bi miješali. Simpatičnije im je kada se kriju i za njih dvoje za sada znaju samo Marija, Saša i još nekoliko prijatelja - kaže naš izvor.

 

Aleksandra, koja je prošle godine u takmičenju zauzela četvrto mjesto, prisustvovala je ovogodišnjoj završnici „Zvezda Granda“ kao podrška Ninovoj kćerki Sandri Rešić, s kojom se godinama druži, ali je iz prikrajka bodrila i svog novog dečka. Inače, prije veze sa Arminom, Aleksandra se zabavljala sa kolegom Urošem Živkovićem.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.