x

PLAKALE KAO KIŠA: Luna se prvi put od početka ``Zadruge`` čula sa Anabelom preko video poziva, evo šta je pjevačica poručila svojoj kćerki i Slobi! (VIDEO)

Luna Đogani i Sloba Radanović otkrili su Drvetu mudrosti dvije tajne zbog kojih je drvo odlučilo da ih nagradi pozivom. Kako Luna od početka rijalitija ``Zadruga`` nije dobila poziv sa svojim najbližima, ova nagrada ju je mnogo obradovala. 

Kada je čula glas mame Anabele, Luna nije mogla da izgovori ni jednu jedinu riječ, samo su joj suze tekle niz lice. Ovo je bio jako dirljiv trenutak, jer je vidjela svoje najbliže poslije više od dva mjeseca. 

 

- Mnogo si dobar čovjek, ponosni smo na tebe. Moli te mama da ne padaš u depresiju, hoću da umrem kada to vidim. Budi ono što jesi, vesela djevojka, ono što svi pamtimo. Da je Luna biti lako Luna bi bio svako - pružala joj je mama podršku. 

 

Anabela je zadovoljna ponašanjem svoje kćerke u rijalitiju ``Zadruga`` i samo joj je uputila riječi hvala.  Ona podržava vezu između nje i Slobe i poručuje im da se drže zajedno. 

 

- Gdje je Sloba? Čuvaj ga, volite se, ljubi ga puno od mene. Čuvajte se vas dvoje, ne dajte da vas razdvoje. Imate ogromnu podršku, nenormalan broj ljudi vas voli. Nemojte da dozvolite da vas nešto poremeti, nemoj da padaš. Tu sam za tebe do groba do posljednjeg daha, nemoj nikad da zaboraviš da moj život bez tebe nema smisla - rekla je Anabela.

 

Kako je izgledao ovaj emotivni razgovor između mame i kćerke možete pogledati u sljedećem video-snimku. 

(Pink.rs)

 

 

 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.