x

PLAŠIM SE, IMAM MALO DIJETE: Aleksandri je život ugrožen!

Aleksandra Subotić strahuje za život! Njoj je zaprijećeno ubistvom ako se ne razvede od Davida Dragojevića. Finalistkinju „Parova“ već nedjelju dana pozivima uznemirava jedan muškarac, koji je zastrašuje da će je iskasapiti.

- Aleksandra se uspaniči poslije svakog poziva. Trese se i plače. U više navrata se David javljao, ali ta osoba prekida vezu čim čuje muški glas. Ako se to nastavi, oni će biti prinuđeni da slučaj prijave policiji - otkriva naš izvor.

 

Subotićka je potvrdila naša saznanja.

 

- U početku sam mislila da je to sve. Međutim, vidim da je situacija mnogo ozbiljna. Prvo sam ćutala o tome, ali sada ću da ispričam kako bi se to već jednom zaustavilo. Pet dana živim u strahu jer je neki čovjek počeo da me uznemirava. Govori mi da sam ljepotica koja zaslužuje da ima sve u životu, da će me on kidnapovati da budem njegova, da mi se crno piše ako ne ostavim Davida - uznemireno kaže Aleksandra i dodaje:

 

- Poručuje mi da ne može da me gleda srećnu s mužem i da će mi, ako u roku od nedjelju dana ne pobjegnem na adresu koju mi je rekao, napraviti sačekušu i iskasapiti me kao u horor filmovima. Ma ne mogu ni da se sjetim više. Plašim se, imam malo dijete. Otkud znam šta budali može da padne na pamet. Moram da se zaštitim pod hitno - kaže Aleksandra i poručuje da po cijenu života neće ostaviti Davida.

 

Na pitanje da li Čabarkapa ima veze s prijetnjama, Aleksandra tvrdi:

 

- On nema veze s tim, to nikad ne bi uradio na tako jadan način.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.