x

POČELI PAROVI 6: Ovo su učesnici!

Dugoočekivana šesta sezona rijalitija ``Parovi`` startovala je večeras. Stara i nova lica uselila su se u vilu u Zemunu, a gledaoci su sa nestrpljenjem očekivali da vide ko će se naći u rijalitiju.

Voditeljke rijalitija su i ove sezone Bojana Ristivojević i Andrea Lakićević. Već na samom početku uslijedio je šok za gledaoce, kada su voditeljke krenule da obiđu vilu. Naime u njoj se nalazi Zmaj od Šipova, koji je inače domaćin rijalitija.

 

Nakon toga Andrea je najavila prvu učesnicu - Zoricu Dukić, inače pobjednicu prve sezone. Kako kaže ne ulazi da bi pobijedila, a od nje možemo da očekujemo da samo bude lijepa.

 
Druga po redu ušla je Lepa Lukić, kraljica narodne muzike. Lepa ne puca na glavnu nagradu, ulazi radi zezanja, kako kaže neprijatelju iz inata.
 
 
Nakon nje u vilu je ušao Nikola Ristić iz Podgorice. On ima namjeru da ide do kraja i da Crnogorac treba da pobijedi.
 
 
Mia Bond je stigla u vilu da luduje i širi veselje. Sebi je dala nadimak ``Bond`` po tajnom agentu jer je po prirodi borbena. Njeno pravo ime je Melisa Nemić, a inače je MMA borac.
 
 
Šesta po redu ušla je Mirna Serjanić, pjevačica iz BiH. U rijaliti ulazi kako bi promovisala sebe i svoj rad. Ona je inače podržavala Dalilu, prethodnu pobjednicu, a ne krije da britka na jeziku.
 
 
Spaho Sulejman je ušao sedmi u vilu ``Parova``. On je inače bivši poslanik, a vjeruje da će u vili pokazati dosta toga i da će se naći u vrhu.
 
 
 
Teodora Radojčić, pobjednica ``Snajki`` i buvša učesnica ``Parova`` ponovo ulazi u vilu da i pokazala ljudima kakva je.
 
 
Ivan Marinković, bivši suprug Goce Tržan je sa uzbuđenjem ušao u ``Parove``. ``Idem do kraja``, rekao je Ivan.
 
 
Branislav Radonić Brendon je riješio da ponovo uđe u ``Parove``.
 
 
Snežana Jovičić se bavi modelingom a ulazi u ``Parove`` kako bi testirala sebe. Skoro je izašla iz duge veze, slobodna je pa je tako moguće da joj se desi ljubav u rijalitiju. Inače, Snežana je krasila naslovnicu ``Plejboja`` 2012. godine.
 
 
Nina Prlja je dvanaesta po redu koja ulazi u ``Parove``. Nina je bila privedena zbog šverca kokaina.
 
 
Slavko Janković bivši tjelohranitelj Slobodana Miloševića ulazi u ``Parove`` da pokaže svima da dobar šou može da se pravi na dobar način, bez vulgarnosti.
 
 
Miljana Kulić je ponovo ušla u ``Parove``, jer kako kažu ne mogu da počnu bez nje. Gledaoci dobro znaju Miljanu, a za ulazak u vilu se posebno sredila. Nadogradila je kosu i ugradila silikone u usta.
 
 
Maja Eskić iz Brčkog smatra da je sreća što ulazi u ``Parove``. Smatra da ima sve kvalitet da pobedi.
 
 
Tin je iz Zagreba i on je najmlađi takmičar. Ima želju da pobijedi, osvoji novac koji bi uložio u šou poput Kim Kardašijan.
 
 
Izabela Alijoski je riješila da se okuša u rijalitiju. Kako kaže biće svoja, a vjeruje da je vila neće promijeniti. Kandidat je za pobjedu, a otkrila je da je ponekad malo depresivna. 
 
(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.