x

PODRŽIMO DOMAĆE: Besplatno se učlanite na Sted.ba - najbolji lokali na jednom mjestu!

Podržimo domaće! Nekoliko studenata iz Tuzle i Sarajeva je došlo na ideju omogućiti vam da na vrlo jednostavan način pronađete najbolje lokale, kao i druge specijalizirane radnje - sve na jednom mjestu. Od sada putem stranice Sted.ba potpuno besplatno možete da se registrujete, te predstavite sve o vašem lokalu, odnosno firmi, kako bi svi drugi vrlo jednostavno mogli doći do vaših usluga ili proizvoda. Želite predstaviti vaš lokal na pravi način, te dokazati zašto ste najbolji u svom poslu? Sted.ba vam pruža tu uslugu - POTPUNO BESPLATNO.

Sted.ba je bosansko-hercegovačka društvena mreža koja vam omogućava da otkrijete, ocijenite i pratite lokale i dešavanja u vašem gradu, kao i da vaše utiske podijelite sa prijateljima. Postanite jedan od prvih članova ove zajednice, te se besplatno registrujte na www.sted.ba.

 

Korisnici će imati mogućnost da komentiraju lokale, dodaju u omiljene, kao i da dobiju navigaciju do lokala putem sted.ba. Neovisno iz kojeg ste grada, napravite vaš profil na stranici, a ujedno napišite svoj prvi utisak za omiljeno mjesto u gradu.

 

Iako je Sted.ba namijenjen prvenstveno potrošačima, nisu izostavljeni ni poduzetnici. Bez obzira na to da li je njihov biznis već upisan od strane STED Tima ili nekog od članova, nakon registracije ``Biznis računa`` i verifikacije prepušta im se kontrola nad njihovim lokalom. Oni mogu, potpuno besplatno, mijenjati informacije prikazane na profilu lokala, najaviti svoja dešavanja i komunicirati sa svojim klijentima. 

 

Posjetite Sted.ba, besplatno se registrujte putem linka: 
http://www.sted.ba/users/register


Također, lajkajte oficijalnu Facebook stranicu na: 
https://www.facebook.com/sted.ba?fref=ts

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.